21.2.2015

#ablecs15 Week 2: Matched to an outfit

Asu josta inspiroiduin näihin kynsiin oli ihana lila/musta juhlamekko jonka ostin serkun häihin. Kynnet on tehty jo pari viikonloppua sitten. Tyypillisesti lähettiin kauheella kiireellä häihin, kun en tajunnu kuinka paljon kello oli, joten ei ehditty ottaa kuvaa asusta. Sitten häissä oli niin kivaa, että ei sielläkään tajuttu käydä kuvailemaan :) Autossa otin kuitenkin yhden kuvan jossa näkyy vähän mekon helmaa kynsien kanssa.


Kuvat on otettu äitin ikkunalla erittäin epämukavassa asennossa, mutta kyllä näistä jotain selvää saa :D
Hölmösti valitsin pikkusen liian tumman lakan leimailujen alle, mut toisaalta miulla ei ollu oikeen mitään muutakaan sopivaa. Alla siis MIYON tuoksulakka Lilac, muistaakseni kolme kerrosta. Peukuun ja nimettömään laitoin Maybellinen Purple Dazzlea Lilacin päälle.


Leimat on Konadin laatoista m57 ja m71 ja Konadin omalla mustalla leimattu. Oon käyttänyt tota samaa leima yhdistelmää ennenkin "pitsinä".
Tykkäsin näistä kynsistä paljon vaikka leimat ei ihan niin hyvin näkynykkään.


Tässä vielä kuva mekon helman kanssa :D
Nyt täytyy mennä valmistautumaan kaverin synttäreihin! :)

I'm in a hurry and should be getting ready for my friends birthday party, so I'll keep this short :) 
Inspiration to these nails came from a dress I bought for my cousins wedding. Of course we forgot to take a picture of the whole outfit, but one picture has some hem in it.
These nails ended being darker than I had in mind, but I liked them very much nevertheless! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti