2.2.2015

Keltaista ja ruskeaa meikki

Ajattelin, että kokeilen kirjottaa vähän muustakin, kun vaan kynsistä. Ainakin kokeilen.
En varmasti ole mikään huikaisevan hyvä meikkauksessa eikä miulla oo hienoimpia meikkejä tai parasta kameraa ja valoja tälläseen, mut mitäs sitten :D

Keskiviikkona Martina Wind It Up-blogista postasi kivan meikin jossa oli käytetty keltaista luomiväriä väripilkkuna. Tykästyin ajatukseen ja torstaina loihdin oman version töihin.


Kuvat on ehkä vähän liian vaaleita. Ne on otettu makkarissa kännykällä. Siellä on ehdottomasti paras valo, meijän kämppä on muuten todella pimeä.
Miun keltanen oli vähän vahvempi, kuin Martinan. Se on Sleekin Ultra Matts V1-paletista, joka on ihana! Ostin paletin käytettynä Juurikasvu-foorumilta. Ihan hirveästi en oo palettia vielä käyttänyt.


Keltanen oli aika helppo sävy liittää arkimeikkiin. Ei ollu liian räikeä. Ruskeet luomivärit on HM:n 36-sävyn paletista. Sitä oon käyttänyt ja paljon! Lähinnä kyllä tiettyjä samoja värejä niinku lopussa olevasta kuvasta voi päätellä :)
Otin kuvat työpäivän jälkeen niin sain huulille Kicksin uuden huulipunan Havana Heat, jonka esittelin ostos postauksessa.

 

Siinä vielä kuvat paleteista ja värit mitä käytin. Lisäks häivyttämiseen käytin yhtä Wet n Wildin palettia, mutta en jaksanut kuvata sitä. Nääkin kuvat paleteista oon ottanu sängyllä. Pitäis askarella isompi light box ja hankkia enemmän lamppuja niin onnistuis kuvaamien paremmin. Harmin, kun meillä on niin vähän tilaa sellasille virittelyille :/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti