11.2.2015

Sattuman kauppaa

Tutkailin lakkoja yksi päivä ja huomasin, että Color Clubin Coveren In Diamonds oli aika huonossa hapessa. Elvytin sitä ja samalla paria muuta glitteriä ohentajalla. CID:hin ohentajaa meni aika reippaasti. En varmasti saa lakkaa käytettyä ennenku se muuttu käyttökelvottomaksi. Sain sitten idean lakata sillä. Jonkin aikaa katselin lakkoja lopuksi valitsin CID:n kaveriksi China Glazen Agron.



Kuvia on nyt aika paljon :D
Tein ihan todella yksinkertaset koristelut Covered In Diamondsilla ja vetäsin sitä vaan viivat keskelle kynsiä. Ei teippejä (edellinen kerta oli vielä hyvin tuoreena mielessä ;) ja lakan omalla sudilla sudittu. CID muodosti miusta hauskan väriyhdistelmän Agron kanssa, mutta jätti kyllä todella rumat reunat.

Kimallusta!

Epätarkassa kuvassa näkyy hyvin noiden lastujen kimallus valossa. On se nätti lakka! Illalla ennen nukkumaan menoa makasin sängyssä lukemassa ja jäin vähän väliä tuijottamaan kynsiä. Ne näytti kirjan varjossa tosi näteiltä ja lastut oli ihan eri näköset. Moniulotteiset kynnet.
Yksinkertasuudesta huolimatta tykkäsin näistä tosi paljon :)

I notised that my Color Club nailpolish Covered In Diamonds needed some thinner and lots of it too. So I got idea using it before it's completely ruined. Desided to pair it up with China Glaze Agro wich made imo nice combination. CID looks so pretty and has many different sides to it depending on the lighting.
Really liked this mani although it was simple and CID leaved ugly outlines to where I put it :)


Edit 12.2.15: Kiitos Mimosa! En tiedä mikä ihmeen häiriö miulle tuli, mutta Cpovered In Diamonds on Color Clubin ei Essien lakka :D
Covered In Diamonds is of course from Color Club not from Essie. Don't know what I was thinking when writing that :D Thanks Mimosa for pointing that out! :)

2 kommenttia:

  1. Taitaa kyseessä olla Color Club eikä Essie?

    Miulla oli joskus tuo Covered In Diamonds, mutta kun lastulakkoja alkoi kertymään (ja on niitä vieläkin), niin luovuin siitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvänen aika! Mitä mie oon sekoillu :D Miulla on vaan kaksi lastulakkaa niin on pitämisen arvonen :) Harmi tosiaan, että en varmaan koskaan saa käytettyä tätä loppuun. Tuskin lakat ikuisuuksia kestää ohentamista :/

      Poista