11.3.2015

#ablecs15 Week 5: Nature's Wonders

En halunnut tyytyä pelkkiin leimauksiin tässä teemassa, se olis ollu liian helppoa. Päädyin sitten googlettelemaan ja löysin kuvia upeasta Paria Canyonista ja siitä tuli miun inspiraatio.


Nää kynnet oli hauska toteuttaa. Mietin ensin vesimarmorointia, mutta miun edelliset yritykset ei oikeen kannustanu kokeilemaan :D (säästetään se toiseen teemaan ;)
Väreinä oli O.P.In San Tan-tonio, Alpine Snow ja I Just Can't Cope-acabana. Ihan hyvin ovat pysyneet kynsillä eilisestä asti. Tänään sain tietää, että miuta tarvitaankin huomenna töissä eli sitten on kynnet taas mennyttä (mut jee lisää tunteja!)
Näistä kynsistä on tällänen pieni tutoriaalikin niin helpompi selittää miten nää on tehty :)


Ensiksi tiputtele haluamasi lakkoja esim. mini grip-pussin päälle.


Seuraavaks levitä niitä vaikka hammastikulla.

 

Anna kuivua kunnolla, siihen voi mennä yli tunti, ja irrota palat muovipussista. Käytin apuna saksia joilla viilsin sopivan kokoset palat lakka laatasta ja ne oli sitten helppo saada irti.



Sitten vaan leikkelin laatoista kynsille sopivia palasia ja "liimasin" kynsille yhden märän San Tan-tonio kerroksen päälle. Oli muuten helpompaa, kuin olis voinu kuvitella vaikka aikaa vievää. Nää on kyllä hauskat. Täytyy käyttää tätä tekniikkaa uudestaan josksus (onko tää vähän niinku kuivamarmorointia?). Näen jo sellaset oikeen psykedeelliset kynnet :D

I googled for inspiration and found pictures of Paria Canyon that were beautiful. There's little tutorial above to tell you how I did these nails.
Really like them and I can already "see" some psychedelic nails done with that technique :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti