16.3.2015

Itämaista kynsillä



Ensimmäinen arvostelu Born Pretty Storen miulle lähettämistä tuotteista ja ensimmäisenä oli pakko päästä kokeilemaan noita "itämaisia" water decalseja. Oon itseasiassa halunnu tän tapasia decalseja jo vaikka kuinka kauan, kun miusta tälläset on niin nättejä :)


Halusin alle jonkun neutraalin kynsilakan, koska decalseissa on itsessään jo jonkin verran väriä. China Glazen Sunset Sail oli siis miusta täydellinen pohja. Hitusen kinkkinen lakattava, mutta peitti kolmella kerroksella miun lyhyet kynnet ja on kyllä tosi nätti.


En halunnu decalseja ihan joka kynteen, joten laitoin etusormeen ja pikkurilliin kerroksen HM:n Stay Golden glitteriä. Lisäsin sitä myös peukaloon decalsin kaveriksi, kun kynsi näytti muuten liian tyhjältä.
Itse decalsit on miun mielestä tosi nättejä ja käyttäyty hyvin. Irtos hyvin taustapaperista, ei ruttaantunu ja näitä sai liikuteltua vielä kynnelläkin kohtuullisesti.
Ai, että mie tykkäsin näistä kynsistä! :)

I chose these water decals for review from Born Pretty Store because I've acually wanted these kind of "oriental" decals for ages. 
I wanted something neutral to go with these and chose Sunset Sail from China Glaze and Stay Golden from HM. Water Decals were good quality and didn't rip or wrinkle. I was also able to move them bit around the nail.
I liked these nails a lot! :) 

 

2 kommenttia: