18.3.2015

#ablecs15 Week 6: I thought I'd never

Päätin jo oikeestaan heti, kun näin ablecs15 haasteen, että tää kohta on omistettu vesimarmoroinnille. Oon kokeillu marmorointia kaksi kertaa ja en oo ollu tyytyväinen lopputulokseen. Joten miulle tää teema on; en ikinä uskonut onnistuvani vesimarmoroinnissa.


Mut mie onnistuin! En nyt välttämättä ihan täydellisesti ja pari kynttä piti uusia, mut onnistuin silti! Eilen tais olla kaikki mahdolliset kuut, auringot ja tähdet oikeessa asennossa :D.
Koko prosessi kävi helposti vaikka kestikin useemman Doctor Who jakson verran ;D. Löysin heti hyvät lakat jotka toimi ja levis hyvin veteen ja kuvioiden tekeminen onnistu kivuttomasti. En saanu kuvioista ihan täydellisiä enkä kaikkia kynsiä kohdistettua täydellisesti, mut se on harjotuksen puutetta :)


Halusin jotain värikästä ja olin jostain muistaakseni lukenu, että uudemmat lakat saattaa toimia paremmin. Valitsin väreiksi siis Flormar Pretty P08 (tämän tiesin toimivaksi), Opin I Just Can't Cope-acabana, Toucan Do It If You Try ja Golden Eyen. Mie arvoin vähän aikaa Golden Eyen ja Alpine Snow välillä, mutta GE toi marmorointiin kivaa pientä kimallusta niin kallistuin siihen.


Ehkä mie tästä rohkaistuneena uskallan kokeilla vesimarmorointia useemmin :D

This weeks first theme is: I thought I'd never. But I did! I succeeded in watermarbling. Not perfectly, but a lot better than last times. There must have been every moon, sun and stars in right position for this to happen :D
Maybe now I'll be brave enough to try watermarbling again :D
 

4 kommenttia:

  1. Todellakin uskallat jatkossakin kokeilla! Lopputulos näyttää hyvältä, ja kun lisätään vielä vähän harjotusta, niin tulokset on upeita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja jos marmoroi vaan pari kynttä niin ei mee niin paljon aikaa :D (mitenhä siun kommentti oli jääny ihan kokonaan huomaamatta)

      Poista