31.8.2013

Fayen viimeinen tilaisuus

Kävin lakkoja läpi ja silmiin osui Zoyan Faye. Mieleen muistui edellinen kerta, kun sillä lakkasin. Ajattelin, että pitää kokeilla lakkaa vielä kerran varmuuden vuoksi.


En halunnu lakata kaikkia kynsiä Fayella. Tajusin, että käyttämättömissä lakoissa oli Flormarin kulta-lila duochrome DC01 ja laitoin sitä nimettömiin ja peukkuihin. Ihan kiva lakka :)
Fayea laitoin kolme kerrosta kuten viimeksi ja samoiten Flormaria. Koriste-pakin uumenista kaivoin water decalseja nimettömille ja peukuille. Oonki jo pitkään oottanu, että pääsisin käyttämään näitä decaleja, ne on nättejä :) Näytti vielä liian tyhjältä, joten töpöttelin kaveriksi Fayea lakan omalla sudilla.
Näissä kuvissa Faye näyttää huomattavasti violetimmalta, kuin noissa edellisissä kuvissa. Auringonvalossa se tosiaan on violetti ja erittäin kaunis, mutta varjossa väri on samanlainen, kuin edellisissä kynsissä.


Lopputulos? Jotenkin tuntuu, että tätä lakkaa ei tuu enään käytettyä. Asia olis eri jos se näyttäis aina yhtä ihanalta, kuin auringonvalossa. Eli tää menee myytäviin. Miulla tosin ei oo mitään muuta myytävää niin saa nähdä kuinka kauan tää vielä "pyörii nurkissa" :D

Lakat:
Zoya-Faye
Flormar-DC01
Cesara-pikakuivattaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti