21.8.2013

Näkymättömät creeperit

Maybellinen Rainforest Canopy oli pakko saada kynsille heti, kun sain sen :D
Sain lakan tosiaan vaihdossa Vanquishin kanssa ja, kun olin lukenu hänen kokemuksistaan lakan kanssa olin varautunut pahimpaan mahdolliseen taisteluun. Ihme kyllä sellasta ei tullu. Joko oon tottunu huonosti levittyviin lakkoihin tai sitten jostain ihmeen syystä lakka suostui miulla toimimaan eri tavalla :D Kyllähän lakan levittäminen tietenki erosi perus cremestä ja glittereitä tuli kyllä vähän epätaisasesti kynnelle, mutta aika hyvin sen sai levitettyä. Lakkaa piti vaan "työstää" enemmän kynnellä eli vähän töpötellä, tuputella ja törkkiä siveltimellä. :)


Tietenkin halusin koristella lakan Creepereillä, koska miulle tuli alusta asti Creeperit mieleen tästä. Harmi vaan, että kolmella kerroksella lakka oli ihan liian tumma, että mustat akryyli maalaukset olis näkyny kunnolla :( Oli muuten harvinaisen vaikeeta maalata, kun et lakan tummuuden ja kiiltävyyden takia meinaa yhtään nähdä mitä maalaat :D
Jos joskus haluun tehdä Creeper kynnet niin valitsin kyllä tämän lakan, mutta laitan alle kerroksen esim. valkoista lakkaa :)


On tää kyllä iha kiva lakka ja onneksi ei ollut niin paha levittää, kuin pelkäsin :D
Pahoittelen hieman tärähtäneistä kuvista, mutta näissä ainakin lakan väri on tondenmukaisin. Näistä oli vähän hankala saada kuvaa, parhaimmat sain lopulta kännykän kameralla.

Lakat:
Maybelline-Rainforest Canopy 3 kerrosta
Cesars-pikakuivattaja

Myö lähdetään tänään Herra R:n kanssa Espooseen, josta matka jatkuu perjantaina Ylöjärvelle GW2 miittiin. Jos saan aikaseksi niin kirjottelen kyllä vielä Espoossa postauksen nykyisistä kynsistä :)
Nyt pakkaamaan!

3 kommenttia:

  1. Nice nailsssssssssss xD
    on kyllä joo creeperit, ja mitä sitten vaikkei näy, muutenkin ne yleensä huomaa vasta sit kun on liian myöhäistä.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ääh pitääkö mun toi käydä ostamassa vielä kun niitä on :D

      Poista
    2. Ihan totta, eihän niitä ikinä huomaa, ku liian myöhässä xD
      Kanattaa kyllä käydä ostamassa niin saat omat Creeperit kynsille ;D

      Poista