12.8.2013

Tekstuuria ja teippiä

Huh! Viikonloppu meni mökkeillessä Härkälinnassa. Meillä oli taas Frozen Dawn-peliyhteisön miitti :) Oli kyllä ihan mahtava viikonloppu! Hieman riehakas ;D On se kiva huomata miten Frozen Dawniin liittymisen ja parin miitin jälkeen tuntuu, että on tullu mahottomasti lisää uusia kavereita. Ihania ihmisiä :) Parin viikon päästä onki taas yks miitti :D
Piti tehdä miittiin hienot kynnet, mutta ne ei sitten ihan onnistunutkaan. Niistä kuitenki lisää myöhemmin, koska yhet vanhemmat kynnet melkein unohtu julkasta.


Sain näihin kynsiin idean Lunaliin kynsistä. Nimettömän teippailut oli niin hienot, että oli pakko apinoida ne itelle joka kynteen :D
Koristeluteippiä vaan summanmutikassa kynsille ja tekstuurilakka töpöteltynä kärkiin. Värivalinnat meni kyllä vähän persiilleen, mutta siitä huolimatta näistä tuli tuijottelu-kynnet. :)
Ja kuten aina tuntuu näiden tekstuurien kanssa kuvat ei yhtään tee niille oikeutta. Kärjet kimalteli niin kauniisti!

 

Tekstuurin alla on Essien Orange, It's Obvious. Varpaankynsissä lakka peitti kahdella kerroksella, mutta sormiin sitä piti pistää muistaakseni neljä kerrosta. Väri on kuitenkin upea! :) Helpommalla olisi päässy jos olis laittanu ensin valkoista alle.

Lakat:
Essie-Orange, It's Obvious 4 kerrosta
Golden Rose Holiday-59

2 kommenttia: