30.1.2012

9: Rainbow nails

Näistä haasteen kynsistä miulla oli selvä visio päässä minkälaiset haluan, mutta ei niistä tietenkään tullu niin kivat kun olin ajatellu. Oikeestaan näistä tuli aika hölmöt. Maalasin taas akryylimaaleilla ja ne on kyllä tosi surkeet tälläsessä hommassa (niin niin, eihän miussa oo mitään vikaa vaan akryylimaalit pilas kynnet ;D). Olis kiva saada jossain vaiheessa Oumaxin akryylivärit jotka on ihan tarkotettu kynsille.


Arvaako joku jo tästä kuvasta mistä inspiraatio on tullu? Ärsyttää kun noi akryylimaalit jää epätasasiks. Näissä on siis pohja kynsilakkaa ja valkoinen osa + itse sateenkaari on tehty akryyleillä. Olis varmaan kannattanu tehdä tuo valkoinenki osa kynsilakalla, jos olis vaikka tullu tasasempi.


Viimeistään nyt varmaan arvaa mistä idea on jos on katsonut pienenä näitä telkkarista. Eli idea on Halinalleista! :) Tarkemmin sanottuna inspiraationa toimi Cheer Bear (muistaako kukaan suomenkielistä nimeä?). Halinallet oli miun ja pikkusiskon yks lempiohjelmista, kun oltiin pieniä :)

Mietin, että kehtaanko julkasta tota peukkua ollenkaan, mut pitihän se. Toi kuvassa olevan peukalon nalle ei edes oo niin kamala. Toisessa peukalossa se on ihan järkyttävän näkönen :D
Näissäkin kynsissä pohja ja nallen pää on kynsilakkaa, loput on tehty akryyleilla.


En löytäny mistään sitä Models Ownin vaaleenpunasta lakkaa jota käytin näissä (pienet kissantassut on voinu olla asialla :D), joten saatte kuvan vaan tosta yhdestä pullosta.
Käytetyt lakat:
Models Own-Pastel Pink 3 kerrosta + nallen pää
Eveline pastel colours-265 peukut 2 kerrosta
Cesars pikakuivattava

4 kommenttia:

  1. Tuo vaaleanpunainen halinalle oli Ilonalle! :)Ihanat kynnet!

    VastaaPoista
  2. Tilhi: Jes, Ilonallehan se! Kiitoksia :)

    VastaaPoista
  3. Tosi söpösöpöt lakkaukset!:) Tykkäsin tosi paljon myös noista seuraavista (tai sitä seuraavista) pilkkupinkkikynsistä. Jään lueskelemaan innolla sun blogiasi! En valitettavasti käytä bloggeria joten sillä tavoin en lukijaksi voi jäädä, mutta lisäilen sut mun blogin linkkilistalle;)

    Ps. Käyhän munkin blogi tsekkailemassa ja siellä oleva rakkausaiheinen kilpailu!!

    VastaaPoista
  4. Kynsille: Kiitos paljon! :) Täytyykin miettiä osallistumista kilpailuun.

    VastaaPoista