15.3.2012

21: Ispired by a color

Oikeestaan tää olis inspiroitunut lakasta, koska niitä ihani uusia Flormarin lakkoja oli pakko päästä kokeilemaan. Valitsin violetin värisen lakan ja oon ihan rakastunut. Se on niin ihana! Kimaltaa ja kiiltää niin kauniisti ja väri on niin hieno! :D


Halusin vähän koristella kynsiä ja päädyin leimalemaan niihin Dependin hopealla lakalla. Sydämet laatasta m3 ja rusetit m59 molemmat Konadeja. Vielä piti lisätä vaaleenvioletit sydän-strassit pariin sormeen :)


Muita blogeja lukeneena tiesin, että kannattaa laittaa toista lakkaa näiden Flormarin Miracle Colorsien alle.
Lakat:
Models Own-Purple Mystique 2 kerrosta
Flormar Miracle Colors-U26 3 kerrosta
Konad- Top coat

Innostuin tuossa yksi päivä vähän tilailemaan eBaysta. Hups ;). Tulossa siis pieniä kivoja paketteja, lähinnä koristelu tuotteita.

Sitten on vielä pakko laittaa vähän ihania kuvia kissoista.


Leevi tykkää käydä parvekkeella. Sa saattaa pyytää sinne kolmekin kertaa päivässä. Ei se kovin kauaa siellä viihdy, mutta päästän sen yleensä aina nuuskimaan ulkoilmaa ja ihmettelemään maailman menoa. Se kävi myös kovilla pakkasilla ulkona, mutta sillon se viihty siellä tosi vähän aikaa. Ulos oli kuitenkin päästävä.

Päästä sisään!
Tästä ja kovasta nau'unnasta tietää millon kakara pitää päästää sisään :D


Viivi asustelee nykyään miun äidin luona Espoossa. Hiihtolomalla kun kävin siellä pääsin nappaamaan tän kuvan. Äidillä on paperikassissa huovutusvilloja ja siellä on ilmeisen hyvä nukkua :)
Ihana Viivi <3

Haittaako teitä vaikka välillä kirjoittaisin kissoista?

2 kommenttia:

  1. Hienot kynnet, ja erityisen ihana kisu! Olen aika uusi lukija, joten en ole varma onko kisuista ollut enemmän esittelyä. Onko Leevi rotukissa kun on niin erikoisen näköiset raidat? Epätavalliset raidat pisti heti silmään, komea kisu <3 Mullakin on mustavalkoinen Leevi-kisu :)

    VastaaPoista
  2. Kaisa: Kiitos ja tervetuloa! :)
    Leevi on ihan maatianen. Tuohon kuviointiin ihastuin kun nähtiin siitä kuvia pienenä :)

    Kissoista on esittely täällä: http://alcyonen.blogspot.com/2011/10/ihania-kissoja.html

    VastaaPoista