21.3.2012

23: Inspired by a movie

Elokuvasta inspiroituneet kyneet, eli lisää räpellystä luvassa :D
Tässä postauksessa on sitten paljon kuvia!
Loppujen lopuksi ei ollutkaan niin vaikea keksiä elokuvaa tähän haasteeseen. Valitsin elokuvan josta ajattelin saavan helposti aiheita (aiheet ei kyllä itsessään ollu kovin helppoja -_-). Tietenkin halusin myös valita elokuvan josta itse pidän. Aiheeksi valikoitui siis V niin kuin Verikosto eli V for Vendetta.

Itse tykkään tästä elokuvasta todella paljon ja miulta löytyy se ihan dvd:nä. Ihan kaikkien makuun elokuva ei varmasti oo. Mutta jos ei väkivaltaisuus, poliittiset aiheet ja salaliittoteoriat haittaa niin suosittelen :D
Onko lukijoista moni nähnyt tän elokuvan?

Oikee käsi

Vasen käsi
Kynsiin valitsin aiheeksi V:n käyttämän maskin tietenkin, koska sehän on iso osa elokuvaa, V:n "signaturen", ristissä olevat tikarit, ylikansleri Adam Sutlerin/Nornaliekin tunnuksen sekä valuvaa verta.
Elokuva on senverran tuoreessa muistissa, että en suinkaan katsonu sitä kun tei kynsiä, vaan katsoin Titanicin :D

Oikee

Vasen
Vasemman peukalon maski ei onnistunu ihan niin hyvin kuin oikeen. Harjottelin ensin paperille yksityiskohtasempaa maskia, mutta luovutin (etsikää googlesta V for Vendetta mask niin näette miltä sen oikeesti pitäis näyttää). Maalasin kaikki kuvat akryylimaaleilla.

Lakat:
Sally Hansen-Black Out
Cesars pikakuivattava

Sitten geelikynsiin. Kun poistin lakat, että pääsen tekemään näitä kynsiä huomasin sellasen tosi kivan jutun:




Aaaargh!! Kyseessä on siis molempien peukaloiden kynnet. Mie en käsitä, miks ne tekee noin!! Huollostahan on n. viikko aikaa. Mie en jotenkin usko, että mie olisin niin surkee tekemään kynsiä, että toi ilmaantuminen johtuis pelkästään siitä. Pakkohan sen on osittain johtu geeleistä?! :/

Ai niin, oikeen etusormen kynsi teki myös näin:


Onneksi miun ikuisuuksia sitten  eBaysta tilaamat viilat saapu tänään ja pääsen vihdoin huoltamaan noi kynnet. Laitoin jo hätävarana kynnet kynsiliimalla kiinni niin hyvin kuin sain (eli ei kovin hyvin).

No niin, pahoittelen avautumista, mutta kyllähän tuo nyt käy vähän ärsyttämään.
Toivottavasti jaksoitte lukea ja anteeksi :D

4 kommenttia:

  1. Luulisi kyllä että niissä geeleissä on jotain vialla... Miulla on myös ainakin yksi kynsi tehokkaasti ilmaantunut, mutta onneksi pelkkä kynsien lakkaus toimii hyvänä ensiapuna.

    Pitäis silti tulla huollattamaan ainakin pari kynttä piakkoin, jos siulla on vaan aikaa :) Huomasin, et yhdestä geelistä on lohjennut pieni pala pois. (Mihinköhän mie kolhin sitä viime perjantaina??) Se ei niinkään haittaa, mut äsken toisesta kynnestä lähti palanen kynnen sivusta keskeltä, ja ainakin nyt siihen tullut iso roso ärsyttää :D Pitää kait kokeilla viilata sitä matalammaksi - kunhan en vaan tuhoais koko kynttä samalla...

    Jee, uusia viiloja :D

    VastaaPoista
  2. Hopeainen: No toivottavasti myös geeleissä vikaa. Täytyy katsoa joku päivä siulle kynsihuoltoa :)

    Uudet viilat on kyllä pelastus! :D

    VastaaPoista
  3. Jos käytit Primeria ja Bonderia ei noin olisi pitäny kyllä todellakaan käydä..?

    VastaaPoista
  4. ^ Käytin ja eihän tuo nyt ihan normaalilta vaikuta. Onneksi uusi Cesarsin geeli pysyy paremmin.

    VastaaPoista