18.3.2012

22: Inspired by a song

Tää haaste oli vähän hankala, kun en meinannu osata päättää mistä laulusta teen (ja mistä ees osaisin tehdä kynnet). Miusta vähän tuntuu, että seuraavat inspiroidu elokuvasta ja kirjasta voi olla vielä vaikeampia.
Lopuksi miulla oli kaksi vaihtoehtoa Stam1na-Vartijaton ja Kotiteollisuus-Tuonelan koivut. Päädyin tuohon Stam1nan kappaleeseen. Laitan postauksen loppuun videon niin voitte kuunnella sen.


Nää ei oikeen onnistunut, jotenkin vaan tuntu ettei suju ja kauheeta räpellysstähän näistä tuli. Täytyis harjotella enemmän käsinmaalausta. Maalasin nää akryyli-maaleilla lukuunottamatta kultaisia osia.


Kuvat taitaa olla aika selviä, mutta kerrompa kuitenkin mitä ne esittää. Vartijaton laulusta oli aika helppo valita aiheet kynsille sen takia sen valitsinkin (ja tietenkin, koska myös pidän laulusta). Eli etusormessa on lukko, keskisormessa avaimenreikä josta näkyy vähän lintuhäkkiä, nimettömässä itse lintuhäkki, pikkurillissä usko-toivo-kuolema ja peukussa on musta lintu :)



Lakat joita käytin:
Mavala-New York 1 kerros
Lumene Natural Code- Trouble Maker 2 kerrosta
China Glaze-Passion
Cesars pikakuivattava

Kuten kuvista huomaa kynsien muoto on muuttunut. Huolsin kynnet ja päätin kokeilla pyöreämpää muotoa. Ihan mukavat on kunhan tottuu. Näillä on vielä hankalampi raapia kuin tylpillä kynsillä! :D
Jotenkin kynnet näyttää nyt sirommilta ja lyhyemmiltä.

Nyt vielä loppuun Stam1na-Vartijaton, nauttikaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti