6.3.2012

Ostoksia ja höpinää

Tulin sitten lauantai iltana kipeeks, karmee flunssa. Huomiseen asti saikkua ja tosi voimaton olo. Lääkäri määräs lepoa, särkylääkettä ja paljon kuumaa juotavaa. Ajattelin tässä särkylääkkeen tuomassa paremman olon huumassa kuitenkin kirjotella teille pikasesti :)

Uusia kynsiä en oo jaksanu tehdä vaikka alkaakin nää galaxit aika pahasti tympiä. Ehkä mie saisin tuota haastetta eteenpäin, mutta vesimarmorointiin en ainakaan jaksa vielä paneutua.Voi olla, että jätän marmoroinnit nyt välistä ja teen ne joskus myöhemmin, katsotaan.

Käytiin siskon kanssa tietenkin shoppailemassa kun olin Espoossa ja ajattelin näyttää mitä ostin. Mukaan ei tarttunut kuin yksi mekko Seppälästä (olis varmaan tarttunu paljon muutakin, mutta kaupat alko jo menee kiinni ;)


Kuvista on tosi hienosti muokattu pois meijän sotkunen eteinen ;) Kuvat ei oo ihan parhaasta päästä kun tuo meijän eteinen on niin synkkä, saahan noista jotain selvää. Ihastuin tohon mekkoon heti, aivan ihana!
Näpsäkkänä tyttönä ajattellin kyllä ommella siihen olkaimet. Tiedän, että miun olkaimettomat rintsikat ei millään voi pudota päältä, mutta inhoon kuitenkin sitä tunnetta, että ne muka kokoajan valuis :D

Lauantaisen työhaastattelun jälkeen kävin nopeesti pyörähtämässä Seppälässä kosmettiikka osastolla ja mukaan tarttui tällästä:


Tarrat ja huulikiilto maksoivat 1€/kpl ja Flormarin lakat 2kpl 5€
Huulikiilto on Rimmelin Vinyl Gloss savyä Pin Up ja se ei oo ihan noin ärhäkän värinen kuin kuvassa :D Jos joku haluaa voin ottaa siitä kuvan swatchattuna kädelle ja huulille.


Lähikuva tarroista. Kivan keväisiä/kesäisiä, heti tulee ideoita mihin näitä käyttäis :)


Näistä Flormarin Supershine Miracle Colorseista on ollu vähän ristiriitaisia puheita blogeissa, mutta eihän näitä voinu vastustaa! Oli kyllä vaikeuksia valita mitkä kaksi sävyä otan (ehkäpä kotiutan jossain vaiheessa lisää värejä ;) Päädyin kuitenkin väreihin U05(pinkki) ja U26(lila)


Sitten vielä kuva yhdestä Dependin lakasta jonka ostin jo pari viikkoa sitten, unohdin vaan esitellä sen. Teki mieli jotain kesäistä väriä, joten Kicksistä tarttui mukaan sävy 244. Näyttää vähän luirulta, täytyy varmaan laittaa valkoista lakkaa alle, että peittää. Muuten ihana :)

Tälläistä tällä kertaa ja nyt taidan kömpiä sohvalle katsomaan jotain elokuvaa. Ihanaa keväistä päivää kaikille! Toivottavasti muuallakin paistaa aurinko näin ihanasti (ja pystytte nauttimaan siitä muutenkin kuin kotona kipeenä möllöttämässä) :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti