28.5.2013

Ei niin kesäistä

Kai jo saa sanoa kesäistä, kun lauantain alkaa kesäkuu. Ajatelkaa nyt! :D Täällä on ainakin tosi ihana ja lämmin sää! Sain parvekkeenki vihdoin siivottua, enään pitäs päästä johonki ostamaan kukkia :)

Kynnet ei kuitenkaan oo kovin kesäiset vaan aikas tummat. Oon hieroskellu Facen kynsikoriste kirppiksellä kauppoja ja eilen miulle saapu Color Clubin Catwalk Queen. Se oli niin ihanan näköinen, että oli pakko saada se heti kynsille! Kynsillä lakka on hieman tummempi kuin pullossa, mut silti ihana.


Lakkaa laitoin 3 kerrosta ja riitti hyvin. Pikkuisen liruhkoa on koostumus, mutta melko siististi selvisin lakkauksesta.
Päätin, että haluan taas leimailla jotain ja päädyin Konadin m51-laatassa olevaan kuvioon. Leimauksessa käytin Dependin hopeaa, joka on kyllä ihan älyttömän hyvä siihen tarkotukseen. Halusin vähän jotain erilaista, kun vaan koko kynnen leimat ja jätin tippitarroilla puolikuut kynsien tyviin. Rajasin ne vielä Fräuleinin nail art-lakalla joka onki ihan räkää nykyään. Yritin lisätä ohentajaa, mutta se ei paljon auttanu. Harmi, koska tuo on tosi nätti lakka.


Vähän harmitti, että valitsin noin peittävän kuvion. Catwalk Queen olis saanu näkyä vähän enemmän.
Kuitenkin kaikenkaikkiaan ihan jees kynnet. Eiköhän näissä ainaki huomiseen asti viihdy ;D

Lakat:
Color Club-Catwalk Queen
Depend
Fläulein-hopea nail art-lakka
Konad-Top Coat

Hrrrrh noita miun kynsinauhoja! Kuvissa näyttää vielä jotenki pahemmilta. Myönnän, että en muista rasvata niitä ihan niin usein ku pitäs. Onko kukaan testannu tällästä tai jotain vastaavaa ja onko niistä hyötyä? Pitää varmaan ostaa joku kynsinauhaleikkuri lisäks? Noi leikkurit kuulostaa pelottavalta :D

Nyt pitääkin lähteä taas salille hikoilemaan :)


Ihan pakko laittaa vielä Leevistä kuva :) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti