6.5.2013

Pieniä ostoksia

Yritän vältellä kaiken "turhan" ostelemista, koska rahaa pitäisi saada säästöönkin. Välillä on kuitenki kiva ostella jotain pientä ja tälläisiä on nyt tullu hankittua:

P is for Pride-113-24
Cesarsille tehtiin kaverin kanssa tilaus, kun tarvitsin lisää pikakuivattajaa. Lisäksi bongasin koriin neljällä eurolla alennuksesta yhden Color Clubin lakan. Peittävän punaisen creme-lakan etsintä jatkuu edelleen ja tämän pääsee seuraavaksi testiin. Täytyy kyllä sanoa, että paperille kokeiltaessa vaikuttaa epäilyttävältä.
Seppälästä kävin ostamassa pari lakkaa. Yhden Jolly Jewelsin lisää ja Seppälän oman lakka merkin glitterin. Tämähän nähtiin ja vappu-kynsissä.

MiMaxille tein viime viikolla tilauksen ja tälläistä tuli hankittua:


Vähän water decalseja. Katselin noita XL-arkkeja jo aikasemmin ja iskin silmäni banda-decalseihin, mutta niitä ei ollu enään, kun tilasin :( No nämä oli seuraavaks ihanimmat, joten nappasin koriin. Pieniä decals arkkeja tuli ostettu kolme. Kisuja, ruusuja ja prinsessoja :D (näille on jo idea).


Yhden Konadin laatankin tilasin m51:sen ja ison silikoni stamperin. Sain Chamring Nailsilta vinkin, että se vois auttaa siihen, että saisin nostettua kuviot kokonaisina laatasta. Saa nähdä. Ainaki tyynyt on tosi hauskan tuntusia "löllöjä". Piti heti ottaa ne irti ja leikkiä niillä :D

Nyt odottelemaan Suomen peliä! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti