18.5.2013

Siirtokuvia Audreylle

Joskus tulee fiilis, että on pakko lakata jollain tietyllä lakalla. Tällä kertaa se fiilis tuli China Glazen For Audreysta. En yleensä tykkää sinisestä väristä, mutta tää on kyllä niiiiiin ihana.


Päätin tehdä yksinkertaset koristelut uusilla water decalseilla ja strasseilla. Noi water decalsit oliki sellasia, että ne piti ite leikata haluamaansa muotoon. Tajusin sen vasta siinä vaiheessa, kun olin yhen liottanu irti paperilta. Onneks kerkesin sitä vähän saksilla leikkaamaan ennenku länttäsin kynnelle :D
Vähän jäi ikävästi noi decalsien rajat näkymään. En niitä livenä huomannu vaan vasta kuvista. Strassit on vaan tökätty pikakuivattajan päälle, Vasurissa pysyivät aika hyvin, mut oikeesta katos osa aika nopeesti :)
For Audreyon ehkä miun käytetyin lakka! Alkaa pullo olemaan huimasti jo puolessa välissä :D Pikkusen on kaunokainen käyny paksuuntumaan, täytyy sitä varmaan ens kerralla pikkusen ohentaa.


Lakat:
China Glaze-For Audrey 2-3 kerrosta
Cesars pikakuivattaja

Suomi-Ruotsi pelistä on melkein selvitty ja kohta mie lähdeän kaverille Euroviisu-kisakatsomoon. Aikooko muut katsella Euroviisuja?
Ihanaa lauantai iltaa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti