5.5.2013

Parit nysät

Laitan nyt samaan postaukseen vielä parit noilla omilla kynsillä olleet lakkaukset. Pahoittelen, kun blogi hiljaisuus taas vähän venyy. Työkaverin sairasloma jatkuu ja töissä on kiirettä. Vielä seuraavan viikon se on saikulla ja sitten katsotaan taas uudestaan miten käy.



Nää kynnet oli sellaset "pakko saada jotain nopeesti", kun pari päivää oli taas menty pelkillä aluslakoilla. Lakkana Lumenen Natural Coden Stand Out, joka on kyllä pinkki sinisellä flashillä, ei punanen... Lakkaa on 2 kerrosta. En tiiä oonko joskus maininnu, mutta mie tykkään noista Natural Code-lakkojen siveltimistä. Just sopivan levynen ja helppo hallita, kun se on lyhyt. Muuten toi pullojen muotoilu onki vähän surkee, kun sivellin ei ylety pohjaan asti. Kauheeta kaivamista, kun lakkaa on vielä puolet jäljellä.
Koristeluiksi laitoin vaan Seppälästä ostettuja tarroja.

Lakat:
O.P.I-Nail Envy
Natural Code-Stand Out 2 kerrosta
Konad-Top Coat



Sitten vähän holoa. Halusin kokeilla miten Evelinen hopea holo toimii jonkun muun laka päällä. Alle valikoitu Models Ownin iiiihana Lime Light (jonka alle piti tietenki laittaa kerros valkoista lakkaa). Näistä tuli ihan hauskat, vaikka Eveline peitti Lime Lightin kirkkautta vähän enemmän, kuin olisin halunnu. Päätin vielä leimailla Evelinen mustalla hololla Konadin m64-laatasta.
Kuvat on napattu seuraavana päivänä kauheessa kiireessä työpaikalla. Kyttäsin koko päivän, että näkyykö aurinko ja ryntäsin sitten ikkunaan ottamaan kuvia :D
Toinen kuva on ihan tahallaan vähän epäselvä, kun siinä näky kauniisti tuo pieni holo mikä Evelinen lakassa on. Pitäis kyllä hankkia oikein kunnon holojaki.

Lakat:
O.P.I-Nail Envy
O.P.I-Alpine Snow 1 kerros
Models Own-Lime Light 2-3  kerrosta
Eveline Holografic-402 1 kerros
Eveline Party Colours-470 leimaukset
Cesars-pikakuivattaja

Käsien karmeeta kuivuutta on nyt vielä pakko vähän kommentoida. Töissä ne vaan kuivuu ihan älyttömästi. Ehkä siksi, kun on vaatteiden ja kankaiden kanssa tekemisissä. Käsiä tulee myös pestyä aika monta kertaa päivässä. Hirveen näkösethän ne on ja miuta oikein inhottaa, mut yritän kovasti rasvailla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti