21.4.2013

Kynnet häihin

Se onki jo aika pitkä aika edellisestä postauksesta. Myymälänhoitaja joutu 2vko sairaslomalle joka tarkoittaa, että mie pääsinki yhtäkkiä tekemään normaali pitusta työpäivää joka päivä sen 3-4 päivän ja 4-5 tunnin sijasta. Töissä on lisäks ollu ihan älytön kiire ja oon ollu ihan puhki poikki väsyny :D. Olin pari päivää pelkät aluslakat kynsillä, kun en jaksanu lakata mitään muuta. Sentäs oon jaksanu salilla käydä sen 3 kertaa, mutta muuten on liikuntaki jääny vähemmälle.
Kynnet on muutenki kiiressä ottanu koko ajan jostain osumaa ja ne vaan lyhenee ja lyhenee. Kyllä alkaa taas ne geelit kovasti himottamaan :D

No ehkä näitten koottujen selitysten jälkeen vois siirtyä kynsiin. Oltiin viime viikonloppuna häissä missä Herra R pääsi toimimaan best manina. Miulla oli päällä musta mekko jossa on kultaisia kuvioita, en kuitenkaan halunnu mustia kynsiä, joten mätsäsin ne sävyiltään miun meikkiin :)


En normaalisti arjessa välitä yhtään sopiiko kynnet vaatteisiin tai meikkiin, mutta juhliin on kiva panostaa :)
Alla on Opin Planks A Lot josta tykkäsin paljon enemmän näissä kynsissä, kuin edellisissä missä sitä käytin.Opin päälle halusin vähän kimallusta ja laitoin kerroksen Flormarin U01:stä. Se on kyllä niin kiva ja monikäyttönen lakka. Leimaukset on Bundle Monsterin BM20-laatasta China Glazen Passionilla.
Nää oli kivat ja pysy yllättävän monta päivää hyvinä. Yleensä lakoissa on viimeistään seuraavana päivänä kärkikulumaa ja lohkeilua...

Lakat:
O.P.I-Nail Envy
O.P.I-Planks A Lot 3 kerrosta
Flormar-U10 1 kerros
China Glaze-Passion
Konad-Top Coat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti