10.4.2013

Lisää keväistä

No niin. Näissä kuvissa on kynnet risteilyn jälkee, kun pari kynttä oli revenny ihan nysiks. Lyhensin muitakin kynsiä, mutta ymmärrätte varmaan miks en lyhentäny niitä niin lyhyiks, kuin etusormi ja keskari. Julkasen nyt ensimmäistä kertaa kuvan omasta pärstästäni täällä. Meistä nimittäin oli Herra R:n kanssa laivalla onnistuttu nappaamaan aivan mahtava kuva:


Nyyh, kato miun kynsi repes! xD


Tajusin, että Color Clubin Fly With Me ei oo ollu koko kynsillä kertaakaan ja virhe piti korjata. On se ihana väri! Keksinki sitten, että Zoyan Applehan sopii hyvin tähän ja tein sillä liukuvärjäyksen. Töpöttelin ihan lakan omalla sudilla näis kimaltelevissa lakoissa se ei oo ihan niin justiinsa :D
Koristeiksi valikoitu ihania water decals perhosia ja strasseja. Peukalon kynnen onnistuin ruttamaan johonki, kun pikakuivattaja on ihan liisteriä ja jouduin käyttämään Konadin päällyslakkaa :( Onneks kohta pystyy tekemään tilauksen Cesarsille!


Mie en tiiä mikä näissä glassfleck lakoissa on kun ne näköjään tahtoo miulla luonnonkynnellä kuplia :/ Vai johtuiskohan se aluslakasta? Geelien kanssa en käyttäny mitään aluslakkaa, kun miusta se olis ollu vähän turhaa.

Lakat:
O.P.I-Nail Envy
Color Club-Fly With Me 3 kerrosta
Zoya-Apple
Konad-Top Coat

Oon menettäny pari lukijaa, oon vissiin vähän tylsä bloggaaja. No miulla on jotain postaus ideoita jos vaan jaksan ja ehdin niitä toteuttaa.

2 kommenttia: