9.4.2013

Viimeinen glitteri kaapista ulos

Otsikoinnin parhautta :D Mutta siis viimeinen omistamistani Jolly Jewels glitter-lakoista pääsi kynsille. Tää lakka oli se mitä odotin näistä oikeestaan eniten. Sitten, kun näin tästä kuvia eri blogeissa pelkäsin tehneeni virhe ostoksen. Jotenkin lakka ei näyttäny kuvissa yhtään niin kivalta, kuin olin kuvitellu. Sain sitten lakan kynsille ja huomasin, että se on melkein ihanampi, kuin ajattelin :)


Tää lakka ei vaan pääse oikeuksiinsa kuvissa! On se kaunis :) Nää Jollyt on ollu miusta häkellyttävän helppoja lakattavia ottaen huomioon glitterin määrän. Tosi hyvä koostumus kaikissa.


Taaskaan ei koristeluita, koska lakka ei sitä todellakaan kaipaa :) Näistä Jolly Jewels lakoista tulee taatusti turvalakkoja kiireeseen.

Lakat:
Golden Rose Jolly Jewels-117 2 kerrosta
Cesars-pikakuivattaja

5 kommenttia:

  1. On kyllä tosi nätti lakka! Kotiutin omani Seppälästä tässä taannoin, ja nyt se pääsi kynsille asti. En tosin saanut sitä yhtä kauniisti levittymään kun noissa siun kuvissa, vaan glitteriä on kynsillä melkein jo häiritsevän paljon. Ehkä miun lakka on enemmän liisteriä tai jotain...

    Mutta se kuivuu kiitettävän nopeasti! Vetäisin kynsille äsken toisen kerroksen melko pian ensimmäisen jälkeen. En saanut siitä ohutta vaikka miten yritin, ja silti lakkaus on jo kuiva. Todellakin kiireisen ajan kynsilakka :)

    VastaaPoista
  2. ...Ja siksi miulle kovin sopiva tuote :D Olin liian hätäinen ja kirjoitin kommentin ennen kuin levitin lakan päälle pikakuivattajaa... Sitähän se ei olisi edes tarvinnut, mutta halusin lakkaukseen kiiltävän ja tasaisemman pinnan.

    Ja yllätys! Vasta päällyslakka toi sille oikeutta. Jotenkin tuo mustan ja kullan kontrasti erottuu nyt huomattavasti paremmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää on kyllä tosi nätti lakka ja kanattaa ehfdottomasti käyttää päällyslakkaa. Miun mielestä näissä on kyllä kaikissa ollu tosi hyvä koostumus ja toi kuivuminen on tosiaan nopeaa. Kaikenkaikkiaan tosi hyviä lakkoja :)

      Poista