4.4.2013

Vielä elossa

Risteily oli tosi kiva ja FD-läiset tosi mukavia. Viking Grace oli ihan hieno. Eihän se muuta oo, kun perus laiva joka on sisustettu vähän erilaisella tavalla. Onhan se vielä hienon näkönen, kun se on uusi.
Pari kynttä pääsi repeämään risteilyllä. Oikeen käden etu- ja keskisormi :( Keskisormi oli jo aikasemmin paikattu tee-pussilla, mutta paikka ei näköjään pitäny. Ei ollu teepusseja ja liimoja mukana niin ei auttanu, kun repiä kynnet nysäks. Eihän se mikään ihme oo, että kynnet repeilee, kun ne on ihan surkeessa kunnossa. Kävin kuitenki ennen risteilyä ostamassa paljon kehutun Mavalan Scientifiquen, toivottavasti se auttais :)
Laivalta en kauheesti ostanu tuliaisia. Jos olis vähän enemmän rahaa, olisin ehkä sortunu johonkin Opin laakkaan, mutta ostin vaan pari tarpeellista juttua. Lumenen silmämeikin pohjustajan ja Sensain Separating & Lengthening ripsivärin. Ja ihan vähän karkkia tietenki :D

Onneks miulla on vielä varastossa muutamat kynnet ennen risteilyä.


Nää kynnet oli pieni fail. Odotin alla olevalta lakalta todella paljon. Kyseessä on Maxfactorin Noisette jossa näkyy pullossa aivan upeaa violettia shimmeriä. Näkykyykö se kynsillä? No ei tietenkään! Boooo! No okei, kyllä se näky kun tosi tarkkaan katsoo, mutta ei läheskään niin hyvin, kuin pullossa.  Lakka on kynsillä myös enemmän harmahtava, kun pullossa se näyttää enemmän rushtavalta. Tosi erikoinen harmahtavan, rusehtavan, mutaisen värinen :D


Ajattelin, että kivan väriset leimaukset vois pelastaa lakan. Ei tapahtunu... Kokeilin vihdoin Classics Metallicin 04:sta leimailuihin (en muistaakseni ainakaan oo aikasemmin kokeillu tätä). Leimat on Bundle Monsterin laatoista BM02:sta nimettömässä ja BM18:sta muissa kynsissä.

Lakat:
Maxfactor-Noisette 3 kerrosta
Classic Metallic-04
Konad-Top Coat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti