14.2.2015

#ablecs15 Week 1: Something other than pink

Oon ihan älytön Harry Potter fani ja, kun huomasin Cesars Shopin uudet Hehe-laatat oli ihan pakko tilata osa :D Olisin tietenkin halunnu tilata kaikki, mutta budjetti ei antanu periks. Torstaina tilasin ja eilen sain jo laatat itelleni ja tietenkin kävin heti väsäämään kynsiä ;)


Päätin ensimmäiseks tehdä Luihuis kynnet. Eli värit koostu tietenkin vihreästä, hopeasta, mustasta ja harmaasta. Näin jälkeenpäin ajattellen olis voinu laittaa mustaa noiden harmaiden kynsien tilalle. No kivat nää on näinkin :)
Lakkoina on O.P.In Don't Mess With OPI, Color Clubin Object of Envy, Dependin 206 ja leimauksessa Dependin 223.


Kaikki kuviot mitä kokeilin noista laatoista leimas todella hyvin. Oikeen käden peukkuun kokeilin Tylyphkan vaakunaa ja siitäkin tuli tosi hyvä. Miun kohdistuksessa oli kyllä vähän hakemista. Kuvassa oleva etusormi on kolmas yritys ja sitten luovutin :D Oikeessa kädessä verkko meni tietenkin ykkösellä suoraan. Harmi, että miulla on näin pienet kynnet. Noi vaakunat ei mahdu mihinkään muuhun, kuin peukaloihin.

Muita Potter faneja?

I'm HUGE Harry Potter fan so naturally when I saw these Hehe paltes with Harry Potter theme I just had to buy some! :D I wanted them all of course, but my budjet didn't agree.
I got the plates yesterday and put them to test right away by doing Slythering nails. These plates (at least the ones I used) work really good and using them was effortless. I wonder if black nailpolish would have been better than grey, but still really like these nails!

Niin ja hyvää ystävänpäivää kaikille! <3
Oh, and happy valentines day to everyone! <3

2 kommenttia:

  1. Potterit! <3 En tiedä montako kymmentä kertaa oon kaikki kirjat lukenu.
    Mä kans vähän harmittelin noiden vaakunoiden kokoa, saa ne nyt enimpään jotenki tunnistettavasti mutta ei kokonaisina muuten ku peukaloon. Tää hullu hommas ne kaikki.
    Reilun kokosia kuvioita muutenki.. mutta on ne hienoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Potterit on kyllä parhaita! <3 Itekki aika monta kertaa kahlannu kirjat läpi ja kattonu leffat. Joo noi kuviot on isoja. Pimeän piirtokaan ei tuu mahtumaan kynsille kokonaisena :/

      Poista