10.2.2015

Hermoja kiristävää teippailua

Aina välillä tuntuu, ettei mikään meinaa sujua jonkun lakkauksen kanssa. Näissä kynsissä se oli teippaus. Kun lakkaa monta kerrosta kynsille ja käyttää teippiä tehdäkseen raitoja niin luulisi sitä jo tietävän, että pikakuivattajaa JOKA väliin! Ei näköjään tiedä ei...

Lopputulos oli kuitenkin jotenkin siedettävä..

Kaikki alkoi hyvin vaaleimman lakan kanssa ja siihen ei jäänyt, kuin vähän liima jälkiä teipistä. Tiesin niiden jäävän kuitenkin suurinpiirtein aluslakan alle, joten en vielä huolehtinut. Seuraavaksi tummimman raidan kanssa tulikin sitten kunnon vaikeuksia. Kuvassa näkyvään peukaloon laitoin jostain syystä pikakuivattavaa, mutta muihin en ja se kostautu pahasti! Siinä vaiheessa, kun tummin raita oli lakattu ja aloin repiä teippejä irti oli näky tällänen:


Aaaaaarghh! Okei. Rehellisyyden nimissä tuo peukalo oli kaikista pahin ja muut vähemmän repeytyneitä. Vietin sitten jonkin aikaa korjaillessa tuhoja ja ihme kyllä kynsistä tuli ihan siedettävät. Päätin laittaa kynsien päälle China Glazen Fairy Dustia kimmaltamaan ja peittämään epätasaisuuksia.


Sen jälkeen mentiin taas metsään ja pahasti. Päätin jostain käsittämättömästä syystä, että olis hauska laittaa jokaiselle kynnelle erilaiset tähti strassit. Ei näin! Liian levottomat. Kynnet olis ollu niin hienot ilman strasseja.
No välillä näin. Nyt jo vähän huvittaa koko tapaus, mutta kynsien valmistuttua ei todellakaan naurattanu yhtään :D
Turkoosti/siniset lakat on kaikki Dependiä; 054, 255 ja 041

Miulla joskus huonoja kynsipäiviä?

2 kommenttia: