9.2.2015

#ablecs15 Week 1: Will you be my valentine?

The Finnish(able) Nail Art Challenge alkaa nyt! Meinas jo käydä vähän hassusti ja jäädä kynnet tänään tekemättä, kun jumituin vaan tekemään kaikkea muuta.
Alotin nyt tästä ystävänpäivä teemasta vaikkei se ihan vielä ookkaan. Ollaan Herra R:n kanssa menossa kattomaan ystävänpäivänä paikalliseen rock-bändejä, joten haluun sinne jotain vähän erilaista :D


Yhdistin valkosta ja pinkkiä kynsiin. Valkoinen on O.P.In Alpine Snow, joka on toiminu miulla aina hyvin, kaksi kerrosta riitti peittämään kynnet. Pinkki on sitten HMn It's Genious M jota tarvitsi kolme kerrosta. Halusin saada vähän jotain kimallusta kynsiin ja laitoin Flormarin U01:stä jokaiseen kerroksen. Kynnet kimaltelee sen ansiosta nätisti kultasina :)


Koristeluissa päädyin leimailuun. Meinasin ensin maalata akryyleillä, mutta punanen oli ihan kuivunu enkä jaksanu tapella sen kanssa :)
Leimat on erinäisistä Bundle Monsterin ja Konadin laatoista. En oo ennen onnistunu tossa keskisormessa olevassa leimassa, mutta onneks kokeilin sitä taas. Nyt se onnistu, jos ei nyt ihan täydellisesti, niin kuitenki aika hyvin ja ilman tappelua! :) Pinkit leimat on tehty Classics Metallic 04-lakalla ja valkonen Konadilla.
Koska glitter on ihanaa ja Minnie Style sopii hyvin ystävänpäivä teemaan laitoin sitä pariin sormeen :)

Tekeekö joku lukijoista haastetta? Jos tekee niin linkittäkää haasten kynsiä miulle. Olis kiva käydä katsomassa minkälaisia muut saa aikaseks :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti