5.2.2015

Nothing but Depend

Kohta ei enään oo niin paljon jonossa kynsiä. Yks meikki kyllä olis! :)
Näihin kynsiin lähti idea ihan siitä, että kattelin miun Dependin lakkoja ja päätin yhdistää niistä kaksi (tai oikeastaan kolme, kun leimaus otetaan mukaan) samaan lakkaukseen.


Kynsillä siis harmaa 206 ja tekstuuri 2063 Jade Vine. Ihastuin jotenkin täysiä tuohon harmaaseen! Todella nätti sävy ja ei haitannu vaikka siveltimen vedot ihan pikkusen jäi näkyviin. Melkein riitti yksi kerros, mutta viimeistelin kuitenki varmuuden vuoksi toisella kerroksella. En voi ymmärtää miten oon käyttäny tätä lakkaa vaan kerran ennen näitä kynsiä. Hyi miuta!
Jade Vineä on myös kaksi kerrosta.


Leimat on Konadin laatasta m64. Etusormessa käytin leimaukseen Dependin hopeaa 223 ja nimettömään Konadin mustaa. Leimojen jälkeen kynnet näytti jotenkin vielä tyhjiltä ja kaipasin myös lisää mustaa, laitoin sitten keskariin parit helmenpuolikkaat. Tällä kertaa tajusin laittaa helmenpuolikkaat vasta päällyslakan päälle niin niistä ei lähteny värit :)

Huomasin Nerdic Nails-blogissa The Finnish(able) Nail Art Challengen ja ajattelin nyt varovasti ilmottaa, että aion yrittää tätä :D. Vähän jännittää lähteä näin isoon projektiin, mutta katotaa mitä täsä tulee :)




Aikooko joku muu yrittää tätä haastetta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti