28.12.2011

Itämaista

Täällä ollaan taas kipeenä. Sain varmaan siskolta ja sen poikaystävältä jouluna jonkun eri taudin. Onneksi on tää viikko lomaa, niin voin sairastaa rauhassa :)

Sain tehtyä kuitenkin uudet kynnet. Näistä tuli jotenkin itämaisen oloset, ihan kivat. Tein nää itseasiassa kolmessa osassa. Maanantaina lakkasin pohjan, tiistaina lisäsin vielä yhden kerroksen ja koristelin osan sormista ja tänään aamulla päätin vielä leimailla ja lisätä etusormiinkin strasseja.


Piti päästä kokeilemaan sitä Essien Material Girliä ja sitä on näissä kynsissä 4 kerrosta. Lakka on jelly, joten sen takia varmaan piti noin monta kerrosta laittaa. Ja tietenki lakka sitten kuivu tosi hitaasti. Tää on jännän värinen, en osaa päättä onko tää tosi punertava lila vai viininpunanen. Tosi kaunis, mutta 4 kerrosta on vähän liikaa miun makuun.


Kärjet on tehty Kissin Pearl Gold nail art lakalla. Nuo kultaset perhoset peukaloissa on tosi kauniit, mutta vähän rasittavat. Ne on jotain metallin tapasta ja täytyy taivutella hyvin + laittaa paljon päällyslakka, koska muuten ne jää tosi pahasti raapimaan.
Pikkurillin ja keskisormen leimailut on tehty Fauxnad laatoista China Glasen Passionilla. Leimailujen päällä on Konadin Top Coat ja muissa sormissa Cesarsin pikakuivattava.

Kuvat on muuten otettu miun kännykän kameralla, koska unohdin kameran muistikortin Espooseen äidin luokse. Ihan hyviä kuvia tulee kännykälläkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti