10.12.2011

Talvista

Anteeksi kun on ollut vähän taukoa kirjoittamisessa. On ollu kiire viikko ja onnistuin hävittämään kameranki tässä välissä (se löyty sohvatyynyjen alta xD)

Nää kynnet tein jo itsenäisyyspäivänä. Itsenäisyyspäiväkynsissä kävi ne teipit repsottamaan heti niin pahasti, että meni hermo ja tein uudet kynnet. Tänne satoi ensilumi maananatai-tiistai välisenä yönä, joten piti ehdottomasti tehdä talvikynnet. Lumet on pysyny maassa ja eilen ja tänään tuli lisää :)


Kynsillä Essencen Blue Addicted neljä kerrosta. Kolmella olis ehkä just ja just pärjänny, mutta halusin oikein peittävän tuloksen. Tosi upee lakka. Tummansininen pohja jossa pieniä tummansiniä glittereitä ja isompia sinisiä ja vihreitä glittereitä. Lumihiutaleet on leimattu Dependin hopealla ja Konadin valkoisella lakalla. Peukalossa olevat hiutaleet on feikki-konad laatasta ja muut tais olla jostain Konadin omasta. Pikkurilliin laitoin pari vaaleensinistä strassia ja keskariin kirkkaan. Päällä Konadin top coat.


Nää lähti aika nopeesti kulumaan, kun lakkaa oli niin paksusti, mutta kyllä näillä muutaman päivän pärjäs.

Miulla on nyt vihdoin uus tietokone! Kasattiin se itse Herra R:n kanssa. Se oli tosi mielenkiintosta eikä niin vaikeeta, kun vois kuvitella. Nyt mie pääsen pelaamaan Skyrimiä ja voi olla, että lähipäivinä vietän aika paljon aikaa Skyrimin provinssissa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti