31.12.2011

Tervetuloa uusi vuosi!

Monessa blogissa on esitelty kuluvan vuoden parhaita lakkauksia/mitälie. Miun blogi kun ei oo ollu kovin kauaa pystyssä niin en viitsi valita täällä esitellyistä lakkauksista lemppareitani. Sen sijaan ajattelin esitellä muutaman lakkauksen ajalta ennen blogia. Oon aina, tai no melkein aina, ottanu kuvat lakkauksista. On kiva katsella miten on kehittynyt ja muistella minkälaisia lakkauksia on joskus tehny :)

Nää on kaikki tehty viime kesänä.



Miun synttäri-kynnet. Ensimmäisessä kuvassa ilman koristeluita ja toisessa kuvassa kuorrutettu strasseilla, glitterillä, yms. (Herra R:n mielestä pilattuna). Nyt kun katselee kuvia, niin ehkä vähän meni överiksi nuo koristelu. Mitä mieltä te ootte?


Ebaysta ostettuja water decalseja. Kauniita ja helppoja käyttää. Harmillisesti miulla on vaan tuollaisia kukka-aiheisia ja jotenkin oudoksun käyttää niitä talvella.


Kisu kynnet! Idea on lainattu YouTubesta IHaveACupcake kanavalta. Alkuperäinen video täällä. Nää kynnet oli muin mielestä tosi söpöt, vaikkakin päällyslakka sain kisun silmän valumaan :/ Muistaakseni myös Sinikilpikonna on tehnyt kynnet tuon videon innoittamana. En mene nyt vannomaan, koska en tähän hätään löytänyt postausta, mutta toivottavasti muisti ei petä miuta :)

Tässä näitä nyt oli muutama, palaillaan asiaan ensi vuonna.  Mie palaan nyt punaviini lasin ääreen ja lähden kohta ampumaan raketteja :)

Ihanaa ja riehakasta uutta vuotta kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. hienoja lakkauksia!! :)
    Hyvää uutta vuotta sinullekin :)

    VastaaPoista
  2. Nails1820: Kiitos paljon! Ja tervetuloa lukijaksi :)

    VastaaPoista