5.12.2011

Kaikenlaista

Oltiin tänään kaverin kanssa jouluostoksilla ja tarttu kaikenlaista mukaan. Ostin siskolle joululahjan, kotiin joulu-juttuja ja itelleniki pientä kivaa :)


Käytiin Robin Hoodissa ja sieltä tarttu itelleni Flormarin/Kone Helsingin kultainen Graffiti-lakka. Oli paljon värejä ja hintaa 1,99€. En kehannu kuitenkaa ottaa kuin tuon yhden. Robbarissa oli myös Isadoran kosmetiikkaa 3,90€ kpl ja nappasin kokeiluun Extra Volume vedenkestävän ripsarin. Lakkoja oli kans samaan hintaan ja useempaa väriä.

 

Seppällässä oli tänään "joulukalenterissa" -40% kanta-asiakas kortilla normaalihintasista tuotteista ja ostin Wet n Wildin Spoiled Brat luomiväri trion. Nää luomivärit on miun mielestä tosi hyviä ja omistan jo entuudestaan muutamia.


Elviira tuli ihmettelemään joulukoristeita :)
Tälläsiä ostin sitten kotiin. Meijän mini-kuuseen pieniä palloja ja köynnöstä Plantagenista ja Prismasta jouluvalot ja hyasintti. Jouluvalot laitoin jo kokovartalopeilin päälle loistamaan :)


Sitten vielä kynnet. Teki mieli käyttää fimoja pitkästä aikaa. Miulla on fimotankoja varmaan 100 ja yks hyrrä missä hedelmiä ja hymynaamoja :D. Nää hedelmät on hyrrästä. Alla Models Ownin Lemon Meringue ja päällä vinosti osassa China Glazen Peachy Keen ja osassa Models Ownin Pastel Pink. Päällä Mavalan Top Coat Fixator.
Pahoittelen, nää on aika kauheen näköset. En tiiä yhtään miks lakat kupli noin pahasti :(. Ongelma saattaa johtua Opin Sensitive&Peeling Nail Envystä jota käytän aluslakkana, koska ennenkuin alotin käyttää taas aluslakkaa näin ei käyny. Täytyy kokeilla jotain muuta aluslakkaa.

Nyt meen tekemään joulutorttuja :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti