29.12.2011

Vihreää

Ulkona on vihreet nurmikot keskellä talvea, joten päätin tehä myös vihreet kynnet. Miun mielestä on oikeesti tosi hassua, kun nurmikot vihertää vieläkin ihan täysiä ja viime talvena tähän aikaan oli tosi paljon lunta.


Kuvat on edelleen otettu kännykän kameralla. Olisin halunnu kuvata miun ittelleni ostamat joululahjat, mutta en tiiä miten se onnistuu tolla kännykällä. Ehkä mie kuitenki kokeilen huomenna mitä siitä tulee.

Eilen oli niin kaunis päivä ja aurinko paisto,  mutta tänään piti kuvat ottaa taas sisällä, kun oli niin harmaata. Kuvat on vähän epätarkkoja, mutta kyllä niistä jonkinlaisen käsityksen saa.


Alla oleva vihreä on Mega Coloursin, numero on lähtenyt pois, joten en muista mikä se oli. Sitä on kolme kerrosta. Tummempi vihreä glitter-lakka(vai glass fleck glitter?) on Zoyan ihana Apple sitä taisin laittaa 2 kerrosta, kun halusin peittävän tuloksen.
Hopea glitterinen viiva on Fräuleinin nail art lakkaa, jonka ostin Passion for Nails-blogin kirppikseltä. Tosi kivan näköinen. Samantapainen koostumus kuin tuolla Zoyan-Applella
Valkoiset pallot on tehty Opin-Alpinen Snow:lla ja dotting toolilla. Mietin pitkään lisäänkö vielä jotain kynsiin ja päädyin vielä laittamaan peukkuihin nuo kukka-strassit :)


Sormet vähän kiiltelee, kun laitoin kynsinauhaöljyä ennen kuvausta.
Ihana kun joulun kiireet on ohi, heti alkaa ideoita pursuilemaan päästä :)!
Kunhan miun loputkin ostokset kotiutuu (joululahjarahoilla tilattu), niin tulee muutenkin kynsien laitosta taas mukavempaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti