8.2.2013

Essencejä ja Sally

Taisin jossain postauksessa mainita, että tein tilauksen beautycosmetic.biziin. Lakat tuli kirjattuna kirjeenä ja kävin ne tänään hakemassa postista. Siis aivan todella hyvin oli lakat pakattu! Pariin pieneen pahvilaatikkoon ja kuplamuovia jokaisen ympärille niin ettei lakat päässy liikkumaan milliäkään. Mitäs sitten tuli ostettua?

Alice had a vision...Again-It's purplicious-Night in Vegas-I want that!

Tuon It's Purpliciousin kanssa kävi jotain omituista, koska se on ihan erilainen, kuin kuvassa(nro 1). Kuvittelin siis saavani tälläisen lakan, mutta tuo minkä sain niin siinä on pientä hopeaa ja violettia glitteriä ja vähän isompaa holo-glitteriä :( Siis ihan nättihän tuokin on, mutta olisin niin paljon mieluummin halunnu sen toisen. Vähän käyn sisäistä taistelua, että pidänkö tämän vai en..

Grey-t to be here-Gold fever-Walk on the wild side-Chic reloaded

Cha-Ching!

Ihan hyvä kauppa tuo Beautycosmetic. Vähän sai kyllä käytellä Googlea, että tiesi tarkalleen mitä on tilaamassa, senverran epämääräset kuvat on sivuilla. Itseasiassa yhden hutiostoksen tein, mutta keksin sille jo hyvää käyttöä. Siitä lisää myöhemmin ;)

8 kommenttia:

  1. Ihania lakkoja kaikki!:) En ookaan ennen kuullu tästä kyseisestä sivustosta, täytyypä käydä vilkasemassa.:)

    beautinika.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Hei paljon tuolta oli toimitukset?:)

    VastaaPoista
  3. Ihania Essencejä , njam! mäkin oon kertaalleen tehnyt tuonne tilauksen , hyvin kyllä pakkaavat , mut kuvissa olisi tosiaan parantamisen varaa, postimaksut on jotain 10€ luokkaa ... eikös vaan ???

    VastaaPoista
  4. Nika: On ihania! :D Näiden lakkojen postitus maksoi 10€

    Maarit: Essencet on kyllä hyviä lakkoja! Juu 10€ makso postitus :)

    VastaaPoista
  5. Minulla on tuosta It´s Purplicious lakasta ne molemmat versiot. Ilmeisesti on niin, että se, missä on niitä isompia glittereitä, niin se on kait vanhempi ja tuo hienojakoisempi on sitten uudempi. Koska ihan ekaa kertaa tilatessani tuli tuo isojakoisempi ja nyt siellä on tuota toista.

    VastaaPoista
  6. Mimosa: Niin ilmeisesti. Tosi harmi :(

    VastaaPoista
  7. Mä koitin kans tilata tuolta sitä isompiglitteristä versiota, mutta tosiaan tuon saman sain kuin sä. Ja mulla on niitä nyt kaks, että myyntiin tai lahjaks menee toinen. Oon kauheasti yrittänyt metsästää sitä isoglitteristä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi harmi :( Se isoglitterinen on niin paljon kivempi. Mie vieläkii mietin tarviinko ees tätä versiota

      Poista