27.2.2013

Grey-T!

Taas pukkas vähän semmonen kiirus ja väsymys päälle, etten oo jaksanu blogia päivitellä. Kynsiä on kyllä varastossa :)

Ai miten niin vähän lotrasin kynsinauhaöljyllä ;D
Kynsissä uutta Essencceä Grey-t to be here. Tätä lakkaa odotin ehkä eniten beautycosmeticin tilauksesta ja kyllä se oli odottamisen arvonen!
Koristeluissa meinasin vähän menettää hermoni. Halusin ehdottomasti jotain "herkkää" kiekuraa tjs ja niitten leimailu ei edelleenkään miulta onnistu... Yritin monta eri kuvaa, mutta kun ne ei vaan suostu tulemaan kokonaisena leimasimeen. Meinasin jo lätkästä vaan water decalsit kynsille, mutta sitte huomasin vielä tuon kuvion ja sen leimaus onnistuki! Kuvio on Bundle Monsterin laatasta BM08 ja siihe sopi niin täydellisesti pienet strassit keskelle :)


Lakat:
Essence-Grey-t to be here 3 kerrosta
Konad-valkoinen
Konad-Top Coat

Tänään lähdenki illalla Espooseen, koska huomenna on taas töihin liittyvä koulutus Hesassa. Sunnuntaina tuun sitten takasin. Blogi ei välttämättä päivity sillä aikaa

7 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Se on aivan ihana! Onneks löysin tälläsen kaunottaren :)

      Poista
  2. Kannattaa kokeilla puhdasta asetonia leimalaattojen puhdistukseen, jos et vielä sitä käytä. En tiedä enkä voi taata että se auttais, mut ainakin miulla toimii ja kokeileminen ei paljoa maksa. :)

    Jos oon leimannut samaa kuviota useamman kerran, leima ei enää tartu kokonaisuudessaan leimasimeen. Varmaan tuttua... Mut laatan puhdistamisen jälkeen miulla ei enää ole ollut minkäänlaista ongelmaa - ennen kuin laatan kuvio on taas "tukossa" ja se pitää putsata uudestaan. Säästää kivasti hermoja, kun ongelmat leimaamisen suhteen koskee lähinnä kuvion kohdistamista oikein.

    Ihanat kynnet, btw! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy kyllä kokeilla sitä asetoonia kunhan muistan :)

      Poista
  3. Kaunis tuo kuvio ja hyvin sopii strassit siihen.

    VastaaPoista