5.2.2013

Myrkkypilviä

Ohhoh, kolmantena päivänä peräkäin postaus! :D Oon nyt jotenki innostunu enempi blogista ja kynsistä ja oikeestaan kaikesta ylipäätään. Ehkä se on tää, kun pikkuhiljaa mennään jo kevättä kohti ;)


Pilvimanilla saa hyvin kolme lakkaa pois käyttämättömien listalta ;) Valinta osui pilvien osalta Kicksin kahteen eri vihreään ja niinpä tuli myrkkypilviä :D
Ihan lakkojen omilla sudeilla tein pilvet ja onnistu ihan hyvin. Oikeessa kädessä ei ehkä ihan niin hienosti kuin vasemmassa.

Kynsinauhat hui hirvee x_x
Alla Opin San-Tan Tonio joka on kyllä ihana. Tollasta ruskeeta/lattea miulla ei vielä ollu, ei mitään lähellekkään samanlaista.
Kicksin lakoista en ainakaan vielä kauheesti innostunu, ainakaan tuosta kirkkaammasta Gröna Lundista. Se ei tuntunu oikeen kuivuvan kunnolla ja onnistuin ruttaamaan oikeen käden peukun :/ Täytyy joskus kokeilla tuo Gröna Lund yksinään.

Lakat:
O.P.I-San-Tan Tonio 2 kerrosta
Kicks-Gröna Lund
Kicks-Oxygen Forest
Cesars-pikakuivattaja

Uusia lukijoita on tullu ja oon jo pidempään miettiny, että haluaisitteko kysymys-postauksen? Saisitte kysellä miulta ihan mitä vaan tulee mieleen :)

(Tulee kauheen turhamainen olo, kun tälläsiä kyselee :D Ihan, kun mie olisin niin kovin kiinnostava, että miulta haluttais ehdottomasti kysellä kaikkea :D)

5 kommenttia:

  1. Söötit ja hauskat!

    VastaaPoista
  2. Hyvin onnistunu pilvet sulla! :) Mä en oo vielä saanu hienoja pilviä tehtyä, vaatii vielä harjottelua.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: Kiitos :)

    Anni: Joo, olin ihan yllättyny miten hyvin, koska tää oli vasta toinen kerta kun teen :)

    VastaaPoista
  4. Tosi onnistuneet pilvet sulla, mä en hallitse tätä koristelua yhtään :D Piti kaivella sun San Tan-tonio esiin, sopii tosi kivasti tuon vihreän kanssa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Miusta tää on yllättävän helppo koristelu-tapa :D

      Poista