16.2.2013

Retroa maksamakkaraa

Voitteko uskoa, että miulla on muutamatkin kynnet koneella julkasematta! :D
Tässä tulee nyt yhdet niistä. Näitä kynsiä ennen olin just huoltanu geelit. Kynnet tuntuu kasvavan jotenki hurjaa vauhtia. Mielessä kävi kokeilisinko otta geelit pois ja olla ihan "luomuna". Muistot siitä, että lakat lähtee lohkeilemaan pahimmillaan samana päivänä ja kynnet ei kasva muutamaa milliä pidemmiks on vielä pitäny miut geeleissä.
Mietin myös miks kynnet tuntuu nyt kasvavan nopeemmin (ja tuntuvat ehkä vähän vahvemmilta). Syy on varmaan noissa "mömmöissä" mitä syön, koska yritän kasvattaa hiuksia. Katotaan jos uskaltaudunki olemaan ilman geelejä. En ehkä ihan vielä ainakaa uskalla :D
No joo, kynsiin!


Kynsille pääsi yksi kokeilemattomista lakoista; HM-Looks great on you. Ihana retro oranssi (Herra R sanoi lakkaa maksamakkaran väriseksi :D). Mie ihastuin väriin heti, mutta en oo varma onko tää sellanen "niin ruma, että on jo kaunis" väri. Mitäs mieltä työ ootte?
Tein pienen tilauksen Cesarsille. Huomasin, että oli kertynyt tarpeeksi rahaa säästöpossuun, että pystyin ostamaan lisää geelitarvikkeita. Mietin pitkään Lift Exin ja Sealing Geelin välillä ja päädyin sitten Sealing Geeliin. Ujutin sitten samaan tilaukseen Konadin M64-laatan (josta kuvio kynsillä) sekä mustan ja ruskean (jolla kuvio leimattu) leimauslakan. Vihdoin ruskee leimauslakka :)


Tykkäsin kynsistä kyllä paljon :)

Lakat:
HM-Looks great on you 2 kerrosta
Konad-ruskea leimauslakka
Konad-Top Coat

2 kommenttia:

  1. Hauska toi otsikko :D Ihan kauniit, vaikka en ruskeaa itse osaa käyttää tai siitä muutenkaan oikein tykkää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Heh, miun oli pakko laittaa se maksamakkara vertaus otsikkoon :D

      Poista