7.2.2013

Kerrostettua kimallusta

Teki mieli jotain kimaltavaa joten kaikki lakat mistä sitä löytyy vierekkäin ja niistä valkkaamaan! Onnistuin myös sisällyttämään yhden käyttämättömän lakan mukaan.
Nää kuvat on muuten poikkeuksellisesti otettu kännykän kameralla, kun oikeesta kamerasta oli akku loppu. Miusta välillä kyllä tuntuu, että tossa kännykässä on parempi kamera :D


Alimmaiseksi pääsi käyttämätön technicin musta. Ei moitittavaa. Peitti kahdella kerroksella ja kuivu ihan hyvässä ajassa. Jos pitäs joku miinus antaa niin sivellin ei oo ihan paras mahdollinen, mutta hyvin onnistu kuitenki lakkaaminen :)
Mustan päälle tosiaan kerrostin erilaisia kimaltavia lakkoja, yhteensä kolme erilaista. Ensin Wet n Wildin Teal of Fortune sitten töpöttelin Pretty Womanin turkoosia glitteriä kärkiin ja koko komeuden kruunaa China Glazen Fairy Dust.
Kuten tavallista niin kimallus ei tuu kuvista esiin niin hyvin kuin luonnossa, teijän täytyy vaan kuvitella se bling bling ;)


Lakat:
Technic-Jet Black 2 kerrosta
Wet n Wild-Teal of Fortune 1 kerros
Pretty Woman-turkoosi glitter kärjet
China Glaze-Fairy Dust 1 kerros
Cesars-pikakuivattaja

6 kommenttia:

  1. Kylläpä ne on kauniin kimaltavat! En kyllä olis arvannut, että tossa on Teal of Fortunekin, se on niin erilainen pelkillään :)

    VastaaPoista
  2. Heippa! Kertoisitko onko tuo sinun Nintendo-lompakko käytännöllinen? Huomasin sen aijemmassa postaukseessasi. Olen etsiskellyt sellaista lahjaksi, mutta mistään ei löydy...

    VastaaPoista
  3. Lunalii: Kiitos, oli kyllä ihanan kimaltavat! Joo, taidan tykätä siitä enemmän mustan päällä :D

    Anonyymi: Heippa! Kyllä se ihan käytännöllinen on, aika iso kyllä. Tilasin sen EMP:ltä, mutta pikasella vilkasulla en enän samanlaisia huomannu. Vähän erilainen pienempi tuli kyllä vastaan http://www.emp.fi/search/nintendo/

    Sasu: Voi kiitos! :)

    VastaaPoista
  4. kynnet minun makuun :)!
    Sulle olisi blogi tunnustus täällä

    http://lakkahamsteri.blogspot.fi/2013/02/new-blog-love-tunnustus.html

    VastaaPoista
  5. Kiitos paljon :)! Käynpä kattomassa heti sivustolla.

    VastaaPoista