9.6.2013

Huti lakkaus ja ostoksia

Enpä tiedä mitä ajattelin, kun päätin laittaa kynsille punaista lakkaa ja musta-kultaista glitteriä. Ei oikeen satu mielentilaan, tuli ihan jotku pikkujoulu-kynnet mieleen :D Onpahan "hyvä syy" lakata tänään taas kynnet ;)


Halusin testata tuota toista Perfectin glitter-lakkaa. Mietin sille sopivaa paria ja muistin, että Color Clubin P Is For Pride on kokeilematta. No oliko se hyvä peittävä punainen? No ei ollu... Kolme kerrosta laitoin ja kärjet kuultaa kyllä läpi. Enempää kerroksia en jaksanu tuhertaa. Muuten kaunis lakka. Vähän tummempi, kun muut punaset jotka omistan.
Perfectin musta-kultainen glitter-lakka oli helppo levitää. Tässä lakassa glittereitä tuli enemmän sutiin, kuin edellisessä. Johtuneeko siitä, että tässä on enemmän tuota pienempää glitteriä. Tässä lakassa muuten on toi pieni kultanen glitter holo-glitteriä :)

Nätit kynnet, mutta ei nyt jotenki sovi ollenkaan :D

Lakat:
Color Club-P Is For Pride 3 kerrosta
Perfect-72 1 kerros
Cesars-pikakuivattaja

Sitten taas vähän ostoksia ja yks lakka jonka sain kaverilta :D

Wake Up!-Backstage Pass-Object Of Envy-Covered In Diamonds

Vähän ehkä ylivalottunu kuva, älkää antako sen häiritä ;)

Tuon Essencen sain eilen kaverilta. Pidettiin leffa-ilta sen luona ja tapani mukaan miun oli pakko hipelöidä sen lakat läpi :D Nostin tuon Essencen kiposta ja kaveri son ettei tykkää siitä ja luovutti sen miulle. Kivaa! :)

Color Clubit on ostettu settinä Kynsikoriste kirppikseltä. Vihreästä puuttuki nimilappu pohjasta. Muistin kuitenki, että Scrangielta löyty swatchit siitä, kun niitä googletin. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti