11.6.2013

Matattuja timantteja

Täällä sataa vettä :/ Onhan se tietenki hyvä, kun välillä sataa. Miulla on vaan huono omatunto, kun en menny sitten juoksemaan. Olisin hyvin voinu mennä kuntosalille juoksumatolle lenkkipolun sijasta, mutta se on niiiiin paljon hankalampaa raahautua sinne... :D No jos illalla ei sada niin sitten meen lenkille :)

Edellisessä postauksessa esittelin uusia ostoksia. Ehdottomasti niistä odotin eniten Covered In Diamonds lakkaa ja halusin saada sen heti kynsille. Parhaimmillaan se olis ollu mustan/jonkun muun tumman lakan päällä, mutta en halunnu mitään tummaa kynsille.


Päätin laittaa alle kaverilta saatua Essencen Wake Up!:ia. Päälle tietenkin kerros timangeja ja pariin kynteen water decalsit.
Tuo Covered In Diamonds oli vähän paksua, mutta ohentaja autto asiaan. Tiesin, että timantti-lakan palaset saattaa jäädä törröttämään ja olla aika teräviä. Olin sitten tarkkana ja yritin painella niitä törröttäviä matalaks. Pari kerrosta pikakuivattajaa laitoin, koska pinta oli niin röpyliäinen ja lopuksi mattasin koko komeuden. Matta-lakkaaki joutu vähän ohentamaan. Täytyy ostaa uus, koska tuo on ihan lopussa. Onneks niitä saa nykyään ihan normi kaupoista :)


Kamera varjostaa hienosti osan kuvasta, mutta muuten tää oli paras kuva :D
Loppujen lopuks en oo ihan varma tykkäsinkö näistä kynsistä. Ehkä olis kuitenki ollu parempi jos en olis matannu näitä :)

Lakat:
Essence-Wake Up! 3 kerrosta
Color Club-Covered In Diamonds 1 kerros
Cesars-pikakuivattaja
China Glaze-Matte Magic

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti