17.6.2013

Shop til you drop

Vähän on tullu taas tehtyä ostoksia :) Osa netistä ja osa ihan kaupoista.

Virtual Violet-Hyper Haute

Monessa blogissa on kohistu Adeninalla olevista China Glazen Tronica-kokoelman holoista. Oon nähny ihania kynsiä kauniilla holoilla ja kurkkinut aina välillä Adeninan kauppaan. Sain pitkään vastustettua kiusausta, kunnes yksi kaunis päivä jonkun blogissa oli taas linkki Tronicoihin. Yhtäkkiä huomasinki tilanneeni pari kokoelman lakkaa ja vielä lisäksi pyöreitä niittejä ja yhden Bundle Monsterin laatan. Hupsista ;D! Kun sain lakat käsiini niin ei kyllä kaduttanu yhtään (päivastoin tekis mieli tilata lisää -_-)! Nyt on ainakin pari kunnon holoa :) Söpöt Decalsit tuli tilaaja lahjaks!

Ei pitäis tulla ikinä bussilla kotiin, koska sitä joutuu vähän aikaa odottelemaan ja sitten löytää itsensä aina Seppälästä/Kicksistä tai jostain muusta vastaavasta ;)


Wild Mild-Starry Sky Seppälästä. Oli puoleen hintaa. Vähän kuitenki kotona kävin miettimään ostostani, olikohan tuo nyt ihan miun väri. Täytyy kokeilla kynsille joskus ja laittaa eteenpäin jos ei nappaa :)


Kicksiin eksyin viime perjantaina. Heti ovensuussa oli monta pikku kippoa täynnä puoleen hintaan olevia lakkoja. Hyökkäsin tietenki niiden luokse heti ku sika limppuun ja hymyilin luultavasti typerästi lakkoja hypistellessä :D
Kipoissa oli mm. O.P.I:a, China Glazea, Snow Crystalia, Essietä, Dependiä, jne. Opilta oli vaan yhtä sävyä, joka ei sillä hetkellä houkutellu. Samoin China Glazelta (tosin näin swatchit lakasta myöhemmin ja kadutti heti :D)
Nappasin mukaani alennuksesta kolme lakkaa. Essieltä Navigate Her (vihdoin!) sekä Orange, It's Obvious ja Dependiltä matta päällyslakan.
Dependiltäkin on tullu tekstuuri-lakkoja ja oli pakko saada yksi kokeiluun. Otin vähän epätavallisesti tuollaisen vaaleen sinertävän nro. 2063. Nää tekstuuri-lakat oli vähän kalliimpia kuin normaalit Dependit, 4e/kpl. Miun ensimmäinen tekstuuri-lakka :)

Edit. Lisätty China Glazejen nimet. Kiitos E-S! :D

6 kommenttia:

  1. Mitkä noi China Glazet on (- vai lukiko se jossain)? Tronica-sarjan lakat on kyllä kohtalaisen houkuttelevia, en ihmettele lankeamistasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kappas mikäs lahopää mie oon :D Ne on Virtual Violet ja Hyper Haute ja on kyllä ihania!
      Pitää vielä lisätä nimet tonne postaukseen :D

      Poista