20.6.2013

Värikästä juhannusta!

Ihan ensiksi: Vau! 100-lukijaa meni rikki tänään! Oon melkein sanaton, en olis ikinä kuvitellu saavani niin paljon lukijoita. Kiitos kaikille todella paljon! :') <3
Toivottavasti jaksatte jatkossakin seurata blogia ja miulle saa laitella postaus-toiveita jos on sellasia mielessä.

Sitten pieni varotus tähän alkuun, että lopussa on varvas kuva jos joku sellasia kammoaa. 

Täällä oli aamulla ihanan aurinkoista, mutta nyt on ollu jo puolesta päivästä pilvistä :/ Saa nähdä minkälainen sää Kiteellä on. Lähden taas sinne jo ainakin viidettä juhannusta viettämään kaverin mökille hyvässä seurassa :)

Juhannus kynsistä halusin kimmeltävät ja värikkäät ja sellaset tuliki! Tuntuu, että oon käyttäny aika paljon oranssia viime aikoina ja taas sitä on kynsissä :D


En voinu vastustaa kiusausta vaan oli pako saada Color Clubin Daisy Does It lakkaa kynsille. Päätin tehdä taas liukuvärjäystä ja valitsin Flormarin wanna be Rivetingin kärkiin.
Leimauskuvio on Bundle Monsterin BM-306 laatasta ja Konadin punasella lakalla. Kuvio näkyy kyllä luonnossa paremmin myös kärjistä, näistä kynsistä oli hankalaa saada kunnon kuvaa. Lightboxissa värit oli taas ihan väärät, joten päädyin ottamaan kuvat ulkon vaikka onkin pilvistä.


Lakat:
Models Own-Lemon Merinque 1 kerros
Color Club-Daisy Does It 2 kerrosta
Flormar-JG453
Konad-Punainen leimauslakka
Konad-Top Coat

Varpaisiinki päädyin laittamaan oranssia ja valitsin niihin Essien Orange It's Obvious lakan. Miulla on aika pienet varpaankynnet, joten miusta on turha koristella muita, kuin ukkovarpaat.
Päätin siis laittaa pottuvarpaisiin kerroksen glitteriä, fimoja ja vielä pari strassia. Kesävarpaat :)
Huimaa kuvanlaatu taas kerran.. Orange It's Obvious on oikeesti melkein neon oranssi... -_-'


Lakat:
Essie-Orange It's Obvious 2 kerrosta
China Glaze-Mango Madness 1 kerros
Cesars-pikakuivattaja


Blogi hiljenee vähän pidemmäksi aikaa, koska jäädän kaverin kanssa viikonlopun jälkeen vielä pariksi päivää mökille. Toivotaan hyviä kelejä ja olkaahan varovaisia ;)

Hauskaa juhannusta kaikille!

4 kommenttia: