15.6.2013

"Sammy-kynnet"

Oon ihaillu pitkään Nailsauruksen Sammyn kynsiä. Varsinkin niitä missä joka kynsi saattaa olla erilainen ja silti kynnet näyttää harmoonisilta. Päätin kokeilla jotain vastaavaa :)


Peukku on tehty koristelu-teippien avulla ja lakkana Dont Mess With OPI. Samaa lakkaa on läytetty nimettömän leimaamisessa ja pikkurillin liukuvärjäyksessä. Leimaus suju melko ok tolla lakalla, vähän jäi haaleeks kuvio. Kuvio on Konadin m64-laatasta.
Toinen vihree lakka on Flormarin neonvihree. Olisin halunnu tehdä peukun kuvionnin samalla lakalla. Tajusin kuitenki olla yrittämättä, kun sitä tarvittiin 4 kerrosta valkosen päälle peittävään lopputulokseen..
Etusormen valkoset leimailut on ihan Konadin omalla lakalla tehty. Etusormesta tulee mieleen jenkkihuivit mitkä oli muodissa joskus ylä-asteen aikaan :D
Keskisormessa on yksinkertasesti glitteriä liukuvasti.


Ei niistä niin hienot tullu, kuin esikuvistaan, mutta kyllä näissä pari päivää viihty :)

Lakat:
O.P.I-Alpine Snow 1 kerros
Flormar Neon-NO14 4 kerrosta
China Glaze-Frosty 1 kerros nimetön ja peukku
O.P.I-Dont Mess With OPI 2 kerrosta peukku + pikkurillin liukuvärjäys ja nimettömän leimat
Color Club-Object Of Envy keskisormi
Cesars-pikakuivattaja
Konad-Top Coat

Nyt äkkiä syömään aamupalaa, että kerkeen sulattelemaan sitä ennen tankotanssi-tuntia :D

2 kommenttia:

  1. Kivat nämä kynnet :) ja hauskaa että en ole ainut kuka tykkää kovasti noista Nailasauruksen Sammyn kynsistä :D itse meinaan pidän paljon hänen blogistaan juuri siksi kun on aina niin hienoja pakkauksia missä kaikki kynnet ovat erilaisia ja silti samantyyppisiä :)

    VastaaPoista