15.12.2013

Kasvukuvaa ja asiaa blogihiljaisuudesta

Kotiuduttiin tänään Herra R:n ja Elviiran kanssa Espoosta. Käytiin perjantaina Helsingissä hyvällä keikalla ja siksi oltiin viikonloppu siellä päin :)
Heti, kun kotiuduttiin otin hyvinkin kärsineet lakat pois ja päätin ottaa teille kasvukuvaa kynsistä. Edellinen geelien jälkeinen "kasvukuva" on lokakuulta.
Viilasin alkuviikosta kynnet pyöreemmiks, kun alkoi niin monesta kynnestä kulmat napsumaan. Sen enempää en ookkaan näille kynsille tehny, pelkillä aluslakoilla on menty koko viikko, nyt viikonloppua lukuunottamatta.

Vasen
Oikea
Hyvin on kasvanu miun mielestä! Selkeesti yli puolenvälin ollaan :) Ei kerkee kaikki kasvaa pois ennenku astelen Vekaran porteista sisään, mutta hyvällä mallilla ollaan :)

Pahoittelen, että täällä blogissa ei oo tapahtunu mitään koko viikkoon. Oon tosiaan menny pelkillä aluslakoilla koko tän ajan ja vaikka valmiita kynsiä on jonossa julkaistavaks en vaan oo saanu aikaseks. Syy siihen on,että Elviira sairastu toissaviikolla. Saatiin aika eläinlääkärille vasta tän viikon maanantaille ja lääkäri oli kirjottanu lausuntoon, että tila varauksellinen/huono (Herra R joutu käymään kisun kanssa yksin lääkärillä, koska miulla oli koko päivä töitä). Voitte kuvitella, että oon stressannu ja kytänny Elviiraa koko ajan ja pelänny, että sen tila romahtaa. Eläinlääkäri ei oikein osannu sanoa mikä Elviiraa vaivaa, mutta veriarvot oli sekasin. Antibiootti kuuri tuli ja maksavaivasten raksuja ostettiin pussi ja niitä ollaan nyt muun ruuan lisäks syötetty. Nyt viikonloppuna Elviira oli meijän mukana Espoossa, kun halusin vahtia sitä kokoajan ja nyt se näyttää piristyvän onneks. Vieläkin oon tietenki huolissani :/ Kontrollikäyntiin pitää soitella vielä aika joko 23.12 maanantaille tai edeltävälle perjantaille ja toivotaan, että kisu on kunnossa!


Pikku toipilas <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti