29.12.2013

Hopeisia peuroja

Noniin! Vihdoin taas täällä. Pidempi tauko tuli väliin, ku olin ajatellu. Miun piti pakata vaihtolakat mukaan Espoosen, mutta unohdin. Eilen tultiin sitten takasin Lappeenrantaan ja innoissani kävin poistamaan lakkoja, mutta enpäs saanukkaan niitä pois. Kynsilakanpoistoaine oli loppu! Tänään käytiin Herra R:n kanssa sitte Robin Hoodissa ja ostin Kone Helsingin poistoaineen. Vähän turhan pitkään kyllä oli joulukynnet, kävi jo pikkusen kyllästyttämään :)


Kaveri ottaa miun geelivehkeet ens vuoden ajaks ittellensä. Tilattiin Cesarsilta vähän täydennystä ja ittelleni tilasin kynsinauha työntimen vai mikä nyt onkaan :D Tilattiin nämä siis jo ennen joulua. Cesarsilta oli laitettu mukaan lahjaksi pari suklaata ja tosi kiva tarra-arkki. Laitettiin lahjukset puoliksi ja halusin päästä pian käyttämään noita tarroja.
Hopeiden tarrojen kanssa sopii hyvin tummansininen, joten valitsin alle Golden Rosen Matte lakan 10. Yksi kerros riitti peittämään näin lyhyillä kynsillä, mutta laitoin kaksi, kun kynnet on niin epätasaset :) Bongasin käyttämättömistä lakoista Wild Mildin Starry Skyn ja päätin ottaa sen käyttöön tähän lakkaukseen. On kyllä ainaki sinisen päällä tosi kiva! Varmaan peittää yksinään kolmella kerroksella. Pitää joskus kokeilla :)


Nää on kyllä nätit kynnet. Noi tarrat on ihania! :)

Lakat:
Orly-Nailtrition
Golden Rose Matte-10
Wild Mild-Starry Sky
Lumene-Haaveissani (kirkas lakka)
Cesars-pikakuivattaja

2 kommenttia: