18.12.2013

Talvikynnet

Eipäs miulla ollukkaan niin paljon julkasemattomia kynsiä, kun muistelin. Nää on nimittäin viimeset ja sitten alkaa postaus tahti taas hidastua :)


Ja kappas! Taas glitteriä ja water decalseja :D Täytyy nyt puolustukseks sanoa, että miulla kyllä oli näiden ja edellisten kynsien välissä parit kynnet. Ne oli vaan niin yksinkertaset ja meni nopeesti pilalle, ettei niistä oo kuvia :)
Katselin taas miun water decalseja ja ajattelin, että miun on pakko saada käyttää noita lumiukkoja ja jääkarhuja kynsissä. Ajattelin, että näiden kanssa sopis hyvin vaaleansininen lakka ja harmittelin, että miulla ei sellasta ole. Sitten tajusin, että onhan miulla Golden Rosen Matte Velvet 101, täydellinen vaaleensininen näihin kynsiin! :) En kyllä tykkää tästä lakasta yhtään. Siis onhan se kaunis, kun siinä on tollasta pientä shimmeriäkin, peittää kahdella kerroksella ja kuivuukin kohtuullisen nopeesti, mutta se on sininen! :D Hitusen ahdisti, kun olin ensin ilman koristeluja yhden päivän.


Etusormeen jätin laittamatta siirtokuvan. Ehkä vähän hölmön näköstä, mutta sillä mentiin. Glitterinä on Modan numero 27 jota lähmin lakan omalla siveltimellä minne sattuu pitkin kynsiä. Ihan kiva lopputulosa silti :)

Lakat:
Orly-Nailtrition
Golden Rose matte Velvet-101
Moda-27
Cesars-pikakuivattaja

4 kommenttia:

  1. Ja taas aivan ihanat kynnet! :-D

    VastaaPoista
  2. Oi miten söpöjä decalseja! :D Kivat kynnet muutenkin. :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Eikös ookkin söpöjä! Nää on sellasesta isosta arkista. Loput arkista onki Smurffeja ja jotain ihme palluraisia :D Täytys joskus pitää teemaviikko noista erikoisista decalseista :)

    VastaaPoista