2.12.2013

Seilori-kynnet

Nää oli vähän epäonniset kynnet. Jouduin alottamaan nää kerran ihan alusta ja tekemään vähän kiireellä. On tosi ärsyttävää, kun teet pitkään kynsiä ja oot ilonen, että ne on vihdoin valmiit. Sitten tajuut, että päällyslakka sotki ne, leimaukset ei onnistunu kovin hyvin ja kynnet on epäsiistin näköset.. Päätin kuitenki ottaa kuvat ja julkasta kynnet kerta näin niin paljon vaivaa :D


Ideasta kyllä tykkäsin, mutta lopputulos ei nyt vaan onnistunu :( Tummansininen lakka on Essencen Hard To Resist joka vaati aika paljon ohentajaa. Onneksi se peitti kuitenkin edelleen yhdellä kerroksella. En yleensä tykkää sinisistä lakoista, mutta tää on kyllä kaunis. Tekis mieli ostaa toinen pullo, koska tää edellinen alkaa olla jo vähän lopussa :) Valkonen on O.P.I:n Alpine Snow, sitä riitti 2 kerrosta, ja punanen China Glazen Thunderbird.
Ohuet raidat on tehty teippaamalla kynsikoristeluteipillä, loppukynnen suojaksi laitoin ihan vaan läpinäkyvää teippiä (josta jääneet jäljet onneks peitty päällyslakalla :D) Leimat on Dependin hopealla BM08 ja BM 12 laatoista. Raitakynnet näytti tyhjiltä niin päätin laittaa niihin vielä strassit.
Ja kuten sanoin Cesarsin pikakuivattaja päätti levittää raitoja vaikka kuinka yritin olla varovainen :(


Lakat:
Orly-Nailtrition
O.P.I-Alpine Snow
Essence-Hard To Resist
China Glaze-Thunderbird
Depend-223
Cesars-pikakuivattaja

Kävin tänään aamulla ensimmäistä kertaa juoksemassa pakkasessa ja lumessa. Oon vähän jänskättäny etenki tota pakkasessa juoksemista miun astman kanssa, mutta juoksu meni tosi hyvin! Ei minkäänlaista hengenahdistusta! Oon tosi ilonen :) Ei siellä nyt hirveesti pakkasta ollu, joku -5 -6 Vähän jalat luisteli lumikinosten päällä välillä, mut en ollu lähelläkään kaatumista :)

2 kommenttia: