12.11.2013

11

Sain 11-asiaa haasteen Keittiörakkautta-blogin Eryalta, kiitos paljon! Meinasin taas unohtaa, että olin saanu tän. Muistin aamupuuroa tehdessä ;)

Säännöt
1. Haastetun tulee kertoa 11 asiaa itsestään.
2.Haastetun tulee vastata 11 kysymykseen, jotka haastaja on valinnut.
3. Haastetun pitää keksiä 11 uutta kysymystä haastetuilleen.
4.Haastetun tulee valita 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.
5. Kerro kuka sinut on haastanut ja kenet sinä haastat.
6.Samaa blogia ei saa haastaa takaisinpäin.
 
 
1. Karppauksen lopettamisen jälkeen oon saanu 4kiloa lisää painoa. En kuitenkaa mitenkää stressa tätä tai muutakaan. Liikun kuitenki niin paljon, että tuskin se enään tästä nousee :)
 
2. Sorruin pitkästä aikaa ja miulle on tulossa muutama kynsilakka ;) Odotan tilausta myös Saippuapajalta
 
3. Oon ollu pitkään punapää ja pelkään, että miulle tulee identiteettikriisi, kun joudun värjäämään hiukset ruskeiks :D Toisaalta se voi olla ihan kivaa vaihtelua. Värjään hiuksia Elumenilla ja niistä riittä varmaan just vielä yhteen juurikasvun värjäämiseen. Ostin jo ruskeen hiusvärin valmiiks Anttilasta. Schwarzkopfin Colour Foamin. Vähän epäilyttää onko tuo kuinka surkee, kun oli poistossa ja makso 4e :D
 
4. Ootan jo joulua ja juon jo glögiä ja oon kuunnellu vähän joululauluja. Kohta vois jo laittaa vähän valoja ikkunoihin :) Tykkään myös tosi paljon joulutortuista ja pipareista, kohta varmaan tulee tehtyä ensimmäiset tortut :)
 
5. Jännitän yllättävän vähän tulevaa tammikuuta!
 
6. Täytän ens vuonna 26, enkä vieläkään tiedä mitä haluun tehdä "isona" :/
 
7. Haluisin jo, että tulis lunta! Tahdon hiihtämään, luistelemaan ja pulkkamäkeen :D
 
8. On neulonu kohta jo kolmet lapaset ja yhden pipon ja haluun tehdä lisää :) Yhdet villasukatkin on tulossa, mutta kantapäihin täytyy kysyä joltain apua. En vieläkään osaa tehdä niitä :D
 
9. Oon ihastunu shappoopalalla hiusten pesuun. Käytössä Flow kehäkukka kuiville hiuksille. Käytän tällä hetkellä hiusten pesuun vaan tuota palaa ja salilla CO-pesua (conditioner only)
 
10. (Tää miun oli pakko (!) lainata suoraan Eryalta, toivottavasti et pahastu. Tää kuvaa täydellisesti miuta...) Olen epäsiisti. Tai en ehkä epäsiisti tarkoituksella ja tietoisesti, mutta minkä taiteilijaluonne itselleen voi ;D En sotke tahallani, enkä jätä tavaroita lojumaan tietoisesti, mutta joskus huomaan vain yks kaks että ohhoh, kylläpä on paljon pyykkiä lattialla tai tiskiä olohuoneessa tai..
 
11. Tykkään tosi paljon lukemisesta! Meille pitäisi ostaa toinen kirjahylly, kun edellinen pursuaa jo tavaraa ja  kirjoja on vaatekaapissa muovipusseissa vielä lisää. Kuuntelen paljon myös äänikirjoja. Ne viihdyttää hyvin, kun  kävelee työmatkat.

Eryan kysymykset:

1. Yksi kosmetiikkatuote josta et luopuisi ikinä, mikä? Silmämeikin pohjustusvoiteesta! Ennen miulla rasvottu luomet tosi nopeesti ja luomivärit oli yhtenä  mössönä luomivaossa. Nykyään luomet pysyy siistinä koko päivän! Tällä hetkellä käytössä on Lumenen pohjustusvoide, mutta palaan varmaan Urban Decayn Primer Potioniin tän jälkeen.
 
2. Bravuurisi keittiössä, minkä ruokalajin osaat valmistaa parhaiten? Varmaan paimenenpiiras. Ainakin se saa aina kovasti kehuja Herra R:ltä ;)
 
3. Elokuva, jonka katsot aina sairastaessa (tai muussa vastaavassa tilanteessa) toistuvasti? Ehdottomasti Ylpeys & Ennakkoluulo. Sekä elokuva, että 95 vuonna tullut sarja. Oon kattonu molemmat niin monta kertaa, että osaan melkein jo vuorosanat ulkoa. Enkä kyllästy varmasti koskaan! :)
 
4. Salainen tai outo addiktio? (Esim. valkosipuli kaurapuurossa :D) Hmmm. Ei tuu muuta mieleen, kuin raejuusto kaurapuurossa. Lisäks tietysti sokeria+kanelia ja voisilmä. ;)
 
5. Ei mennyt niinkuin Strömsössä, eli kerro pahin tyylimokasi? Ei kyllä tuu mieleen mitään varsinaista tyylimokaa. Kerron sitten jotain mikä on ehkä vähän erikoista. Käytin ysiluokalla talvella villakangas-viittaa "takkina". Eli siis ihan julkisesi. Koulussa, bussissa, kaupassa :)
 
6. Mikä juttu ei vain onnistu keittiössä, vaikka toistuvasti sitä yrität ja kokeilet eri versioita? Ei oo vielä tullu vastaan mitään tällästä :)
 
7. Karkkipäivä! Mitä tarttuu makeishyllystä matkaan? Irtokarkkeja!
 
8. Karkkipäivä numero 2.! Mikä tarttuu Essie-hyllystä matkaan? ;) Tällä hetkellä kuolaan varmaan 
Essieistä eniten Sable Collaria. Nähtiin Emman kynsillä vähään aikaan sitten.
 
9. Niksipirkka, mikä on meikkihyllysi salainen ase? Ei miulla taida olla tällästä. En osaa vastata tähän mitään :D
 
10. Ehdoton hajuvesisuosikki? En oikeestaan omista hajuvesiä, koska en raaski ostaa niitä enkä ikinä muista käyttää niitä. Miulla on pyöriny nurkissa vaikka kuinka pitkään siskolta saadut jämät Versacen Crystal-hajuvedestä, mutta en muista ikinä käyttää sitä... Oon myös vähän hajuherkkä ja miulle tulee herkästi päänsärkyä hajuvesistä. On kuitenki yks hajuvesi jonka ehdottomasti haluisin ja se on Viva La Juicy Juicy Couturelta.
 
11. Kammottavin iskulause ikinä? Onhan ne melkein kaikki enemmän tai vähemmän kammottavia :D No on osa sellasia millä sais miut hymyilemään. Kammottavimpia varmaan olis sellaset, että ehdotetaan heti jotain "meille vai teille"-tyyppistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti