25.11.2013

Ostoksia

Täällä taas Lappeenrannassa. Espoossa oli taas kivaa niinku aina :) Tällä kertaa ei tosin ihme kyllä käyty kierrätyskeskuksessa äitin kanssa. Käytiinki Toinen Kierros-kirpparilla. Vaatteita ei löytyny, mut muuta pientä kyllä.
Tää postaus keskittyy kyllä ihan kynsilakka hankintoihin. Repsahdin vähän ja oon ostanu vähän kynsilakkoja :D Nää on tän kuukauden ajalta.


China Glazen Sunset Sail ja Ingrid, ostettu SanNailsin blogi-kirppikseltä. Agron bongasin Facebookin kynsikoriste tai merkkilakka- kirppikseltä en nyt millään muista kummalta :D Kävi vielä kätevästi, että myyjä asu myös Lappeenrannassa ja pystyin noutamaan lakan :)


Wet n Wild-Night Prowl ostettu Seppälästä. Tätä oonkin kuolannu vaikka kuinka pitkään :) 
Lauantaina kävin parin kaverin kanssa messuilemassa Helsingin messukeskuksessa. Siellä oli lma-messut, kädentaito-messut, lemmikki-messut ja vaikka mitä kivaa nähtävää. Outlet-expo puolelta bongattiin pöytä missä myytiin kosmetiikka ja SpaRitualin ja CND:n kynsilakkoja. Nappasin itelleni SpaRitualin Flower Childin, hintaa hurjat 2e :)
Pääsin sunnuntaina kavereiden kyydillä takasin Lappeenrantaan. Käytiin Vantaan Ikeassa ja matkalla vielä nopeesti Kouvolan Veturi kauppakeskuksessa. Siellä bongasin Anttilasta Rimmelin Space Dust lakkoja ja otin kokeiluun Total Eclipsen.

Tällästä tänään :) Huomenna yritän saada kynsiä postattua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti