28.11.2013

Skitlette

Edellistä postausta ennen olin käyny joogassa rentoutumassa ja tänään kävin 45min hieronnassa. Aaaaah, mie valun kohta alas tästä tietokonetuolista :D Voin sanoo, että teki ihan mielettömän hyvää. Pitäis käydä useemminkin, mutta se on niin harmittavan kallista. Nyt sai ensikertalaisena -30% hinnasta niin raaski mennä :)

Kukaan tuskin muistaa tätä postausta, hyvänen aika, siitä on yli 2 vuotta :D Tuo toinen franken on jääny esittelemättä ihan kokonaan. Yli kaks vuotta se on vaan pyöriny käyttämättömissä lakoissa ja odottanu kärsivällisesti vuoroaan. Nyt sain otettua itteeni niskasta kiinni ja lakkasin sillä!
Isadoran French Lily-lakka oli aika läpikuultavaa, joten arvelin frankeninkin olevan. Mietin vähän aikaa mikä lakka sopis sen alle ja päädyin MIYO:n Suedeen. Kun aloin laittaa tuota frankenia (näille pitäis kyllä keksiä oikeesti nimet..) Sueden päälle tuli mieleen, että voisin tehdä skitlette kynnet.


Jätin peukaloon ja keskisormeen Sueden ja muihin sormiin laitoin ite tehtyä lakkaa. Pikkurilliin ja peukkuun päädyin leimailemaan China Glazen Passionilla Konadin m71-laatasta, etusormeen ja keskariin laitoin HM:n glitteriä Stay Golden ja etusormen mattasin. Täytyy kyllä sanoa, että toi Dependin mattalakka on aikamoista kuraa... Nimettömään laitoin pelkän neliö niitin, koska halusin, että franken-lakka näkyy kunnolla. 


Lakka oli kyllä tosi kaunis ja vähän jännän värinen. En tiedä johtuko se tuosta Suedesta pohjalla vai mistä, mutta "pohjasävy" lakassa pikkusen lilahtava ja lakassa on punaruskeeta shimmeriä. Muistaakseni laitoin frankenia 2 kerrosta ja se levitty ihan nätisti.

Lakat:
Orly-Nailtrition
MIYO-Suede
Franken
Depend-mattalakka
HM-Stay Golden
Cesars-pikakuivattaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti