3.11.2013

Halloween vol. 3: Wannabe gootti

Miuhun iski aikasemmin tällä viikolla "Pakko saada"-fiilis. Tää tunne koski Orlyn ihanaa lakkaa Goth. Kuolasin kuvia lakasta ja mietin mistä sen saisi mahdollisimman nopeesti ja halvalla. Kävin jopa Stockman Beatyssä katsomassa jos siellä olis lakkaa ollu.
Ei ollu lakkaa kaupassa enkä lopulta raaskinu edes tilata sitä mistään. Sainkin sen sijaan hyvän idean. Miulla on lojunu tarpeettomana tyhjentyny ja kuivahtanu China Glaze Matte Magic pullo. Päätin siis kokeilla jos saisin tehtyä oman Gootin :D

Valutin pulloon Technicin Jet Black lakkaa ja sen kaveriksi valitsin China Glazen Fairy Dustin ja Frostyn. Fairy Dustia ja Frostyä tiputtelin pulloon kunnes lakka alkoi miellyttää silmää. Vähän saatan vielä lisäillä noita nyt, kun näin lakan kynsillä. Tällänen tuli:


Matta-lakkaa oli sen verran vielä pullon pohjalla jäljellä, että lakka kuivuu mataksi. Päällyslakan kanssa kimallus tuleekin kivasti esiin! Oli aika tuskasta lakata, koska tää olis ehdottomasti vaatinu vähän ohentajaa. En vaan löytäny sitä mistään! Monta viikkoa se on pyöriny tässä miun työpöydällä ja nyt, kun olisin sitä tarvinnu se on hävinny ku tuhka tuuleen! Aina sama juttu, ihan ihmeellistä :D
Melkein hävettää nyt julkasta kuva kynsistä. Laitoin itelleni nimittäin haltia-korvat ja kynnet meni ihan siihen korvaliimaan :D En sitten ottanu kynsistä kuvaa, kun vasta tänään. Ja ainoa kynsi joka oli sellasessa kunnossa, että siitä viitsii ottaa kuvan oli pikkurilli. Behold:


Ai kauheeta :D
Tein ihan vaan yksinkertaset kynnet, sopii paremmin miun halloween pukuun, koska meijät oli kutsuttu Herra R:n kanssa Halloween-naamiaisiin!
Lakat:
Orly-Nailtrition
O.P.I-Bubblebath
Franken-Gootti
Cesars-pikakuivattaja

Kutsu tuli aika yhtäkkiä, joten en hirveesti ehtiny panostaa asuun. Oon omistanu jo pitkään haltia-korvat ja päätin sitten olla joku synkkä haltia, tjsp. :D Tässä vielä kuva asusta:


Istekritiikki iski ja sumensin miun hölmön ilmeen ;) Paidan löysin Kontista, muut vaatteet on omia vanhoja. Tässä vielä naamasta ja korvista parempi kuva.


Voi että! Voisin kyllä haluta oikeesti tollaset korvat ne on niin kivat :)

3 kommenttia:

  1. Kivat hörökorvat ;) .... lakkoja tuunaamalla saa joskus melkoisia aarteita , ite en ole erikoistunut noihin ns.frankeneihin ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hörökorvat :D Pitäis enemmänki harrastaa tällästä tuunaamista :)

      Poista
  2. Sinut on haastettu! :)
    http://keittiorakkautta.blogspot.fi/2013/11/ihkaensimmainen-blogihaasteeni.html

    Erya @ Keittiörakkautta :)

    VastaaPoista