13.11.2013

Värikästä kaviaaria

Kaveri kävi jonkin aikaa sitten Kreetalla ja palatessaan toi miulle tuliaisia. Sain kauniin viuhkan ja pieniä purkkeja erivärisiä microhelmiä. Tietysti päätin, että niillä pitää tehdä kaviaari-manikyyri.


Päädyin valitsemaan käyttöön tuollaisen värikkään helmi sekoituksen. Ajattelin, että alle pitää laitta joku melko neutraalia ja päädyin O.P.I:n Steady as She Rose lakkaan.
Helmiä päädyin laittamaan vaan nimettömiin, koska en halunnu tuhalata niitä liikaa ja en ollu varma miten hankalaa niiden saaminen kynsille on.


Helmet sai kyllä kynsille tosi helposti. Lakkasin vaan kerroksen pikakuivattajaa ja kaadoin suoraan purkista helmiä kynnelle. Alla oli muffinsivuoka johon ylimääräset tippu. Vähän painelin helmiä kiinni, mutta kaikki ei silti ihan kiinnittyny. En kattonu yhtään onko näihin tarkotus laittaa päällyslakkaa, mut kyllä miun ainakin oli pakko. Nopeesti ja varovasti laitoin yhen paksun kerroksen pikakuivattajaa helmien päälle ja.... Tadaa! Värit alko leviämään :/ Harmitti vähän, mut ei voi mitään.


Muihin sormiin miun piti tehdä glitter-sandwichit, mut päätinkin jättää glitterit kunnolla näkyviin.
Nää oli kynsillä pari päivää. Ensimmäisenä päivänä nää oli miusta ihan hauskat ja toisena päivänä kyllästyin näihin ihan totaalisesti. Jotenki tuli värimaailmasta hirveen lapsellinen olo ja kynnet melkein hävetti miuta :D
En ihan muutenkaan ihastunu tohon kaviaari-manikyyriin, mutta ehkä mie annan sille vielä joskus mahdollisuuden :)

Lakat:
Orly-Nailtrition
O.P.I-Steady as She Rose
Essence-Circus Confetti
Cesar-pikakuivattaja

P.S. Tein vihdoin uuden bannerin. Mitä mieltä ootte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti